iPhone a Salvat Viata unei femei in Atacul din Las Vegas

Un iPhone a salvat viata unei femei care participa la concertul in timpul caruia a avut loc recentul atacului armat din Las Vegas, cel mai sangeros din intreaga istorie a SUA. 59 de persoane au fost ucise de un nebun inarmat cu multiple arme automate, insa o femeie aflata la concertul din Las Vegas a supravietuit multumita telefonului sau iPhone, care i-a salvat viata si a oprit un glont care se indrepta spre ea.

Imaginea de mai jos arata carcasa distrusa a telefonului iPhone, femeia aratandu-i telefonul unui taximetrist care a transportat-o imediat dupa concert, el facand si poza cu pricina. Nu se stie unde anume era pozitionata femeia, sau in ce fel a fost telefonul lovit de catre glont, dar pare destul de clar faptul ca nu de telefon a fost primul implact, ci probabil vorbim despre un ricoseu dintr-un alt obiect dur.

Detalii suplimentare fata de ceea ce vedeti mai jos nu exista in momentul de fata si e putin probabil sa mai fie altele, insa intamplarea in sine este foarte interesanta. Faptul ca un telefon mobil, fie el iPhone sau alt tip de smartphone, poate salva viata unei persoane demonstreaza cat de importante sunt dispozitivele de acest gen in anumite situatii critice si cum ne pot ajuta chiar fara sa ne dam seama.

iPhone glont atac las vegas