NASA. Vestea URIASA despre Noile Calatorii spre LUNA (VIDEO)

NASA. O veste uriasa despre noile calatorii spre luna a venit astazi de la agentia spatiala americana, iata cum va uimi intreaga planeta cu realizarile sale.

NASA. Agentia spatiala americana a surprins pe toata lumea la finalul saptamanii trecute cu un anunt foarte important cu privire la noile calatorii spre luna care vor aduce si prima femeie pe satelitul pamantului. In clipul video de mai sus ii puteti vedea pe vicepresedintele SUA, Mike Pence, fostul astronaut Buzz Aldrin, dar si administratorul NASA, Jim Bridenstine, primul facand anuntul uimitor cu privire la viitoarele zboruri catre Luna.

NASA. Mai exact, vicepresedintele SUA a anuntat in mod oficial ca agentia spatiala americana a finalizat constructia capsulei Artemis 1, cea care va fi trimisa catre Luna cu primul astronaut femeie care va calca pe corpul ceresc. Proiectul Artemis a fost creat de catre NASA pentru a readuce astronautii pe Luna, si o prima femeie, pana in 2024, pentru ca de acolo viitori astronauti sa poata pleca in primele calatorii catre planeta Marte, undeva in jurul 2030.

NASA. Vestea URIASA despre Noile Calatorii spre LUNA (VIDEO)

NASA. Administratorul agentiei spatiale americane a afirmat ca Donald Trump i-a impus ca obiectiv ca cel tarziu in 2024 sa ajunga pe luna, dar si ca le-a oferit bugetul cerut pentru a indeplini acest obiectiv major. NASA are un buget de 22 de miliarde de dolari pentru anul 2019, o suma absolut uriasa care o ajuta sa faca absolut orice doreste pentru a putea duce proiectul Artemis la indeplinire, dar si pentru a se concentra pe Planeta Marte.

NASA. Pentru racheta Artemis 1 va fi folosit si un nou sistem de propulsie pe care agentia spatiala il dezvolta de cativa ani de zile, acesta fiind montat pe noi rachete care au denumirea Orion. Cei de la NASA se pregatesc de foarte mult timp pentru momentul in care vor reusi sa trimita in sfarsit noi astronauti catre luna, si toata planeta va fi cu siguranta conectata la realizarile importante care vor fi motiv serios de lauda pentru SUA.