O companie din Rusia intentioneaza sa ii ridice o statuie lui Steve Jobs in principala piata din St. Petersburg

  Steve Jobs a fost iubit de milioane de oameni din intreaga lume si desi in Rusia nu am auzit foarte multe persoane laudandu-l pe fostul CEO al Apple, iata ca o companie locala intentioneaza sa ii ridice o statuie in principala piata din St. Petersburg. Compania are nevoie de ajutor in conceperea design-ului statuii asa ca organizeaza un concurs, iar cel mai reusit design va fi transformat in statuie, castigatorul/castigatorii primind o tableta iPad 3 4G pentru efort. Desigur ca nici ceilalti participanti nu vor fi uitati, persoanele care se vor clasa pe locurile 2 si respectiv 3 vor primi cate un iPhone 4S 16 GB si un iPhone 4 8 GB.

This can be any idea – a classical monument, stele, memorial plaque and even any kind of modern electronic installation. His ideas helped IT technologies become so widespread. A memorial should be installed in St. Petersburg, the memorial to this man of genius, who sped [sic] up the progress of our civilization.

  Ca sa fiu sincer sunt surprins sa vad ca o companie din Rusia ii acorda atat de multa atentie fostului CEO Apple, insa este imbucurator sa vezi ca el era iubit atat de mult intr-o tara ca aceasta.