Chip-ul NFC al iPhone 5 este pentru prima oara prezentat intr-un panou frontal asamblat?

  Dimineata v-am spus ca noi imagini cu un panou frontal asamblat al iPhone 5 au aparut pe internet si se pare ca in acele imagini, si chiar sub ochii nostri, s-ar ascunde viitorul chip NFC al iPhone 5. Un blog japonez sustine ca acea componenta patrata marcata in imaginea de mai sus ar fi de fapt chip-ul NFC al iPhone 5. Componenta se afla in partea superioada a dispozitivului, in stanga camerei frontale(daca terminalul este privit din fata), in locul in care trebuia sa regasim portul audio ce a fost repozitionat la baza dispozitivului.

  Identificarea acelei componente ca si chip NFC este facuta fara a avea vreo informatie de la partenerii Apple, deci ea are la baza doar simpla inspectie fizica a terminalului. La smartphone-uri acest chip este in general pozitionat in partea central superioada, deci nu ar fi exclus ca la iPhone lucrurile sa fie identice, desi acum totul se bazeaza ep nimic mai mult decat o simpla presupunere.

UPDATE: Pozitionarea acestui chip este identica, cu cea a descrisa de catre Apple intr-un brevet de inventie ce are legatura cu tehnologia NFC.