iOS 7.1.1 jailbreak – a patra solutie isi face aparitia

  Trei solutii separate de jailbreak iOS 7.1.1 au fost prezentate in ultimele doua saptamani pentru noi, una venind de la hackerul american winocm, una de la expertul in securitate i0n1c si una de la doi cercetatori americani. Ei bine la aceasta lista adaugam si o a patra metoda de a exploata iDevice-urile care ruleaza iOS 7.1.1, ea fiind confirmata in cursul zilei de ieri de catre binecunoscutul hacker p0sixninja.

  Chiar daca hackerul ce se afla in spatele acestei noi metode de a face iOS 7.1.1 jailbreak nu este chiar atat de cunoscut, metoda sa este valida, dar ramane de vazut daca va ajunge sau nu publica pentru noi. Persoana care a prezentat-o nu a exclus posibilitatea ca ea sa fie lansata, insa a mentionat totusi ca ar fi bine ca ea sa fie dezvaluita oficial abia dupa WWDC 2014, cand prezentarea iOS 8 urmeaza sa fie facuta de catre compania Apple.

  In momentul de fata avem nu mai putin de 4 solutii separate de jailbreak pentru iOS 7.1.1, insa niciuna dintre ele nu este publica si nu stim daca vreuna va fi lansata sau nu. Avand in vedere faptul ca Apple va testa versiuni beta ale iOS 8 pe parcursul acestei veri si in toamna va lansa iOS 8 publicului larg, e greu de crezut ca vom vedea vreo solutie de jailbreak noua pana atunci, insa orice este posibil in lumea Apple.