PwnageTool pentru Windows va fi lansat in curand!

PwnageTool este aplicatia oficiala pentru Mac OS X facuta de Dev Team special pentru utilizatorii care nu doresc sa isi actualizeze baseband-ul atunci cand apare o noua versiune de iOS in iTunes. Din pacate Dev Team nu a facut pana de curand o versiune a PwnageTool pentru Windows deoarece, conform lui MuscleNerd, nu existau oameni in echipa care sa stie destul de bine sa faca programe pentru Windows asa ca s-a optat pentru renuntarea la aceasta idee. Astazi dupa lansarea redsn0w 0.9.6 beta 2 MuscleNerd s-a certat pe Twitter cu iH8sn0w si in schimbul de replici a dezvaluit ca in momentul de fata chpwn lucreaza la o versiune a PwnageTool pentru Windows care este aproape gata de lansare.

iH8Sn0w: @syzwnghani well, looks like chpwn is working on pt for windows, so maybe never,

MuscleNerd: @iH8sn0w seriously…@chpwn is your age, and about to release a better version of PT for win. Don’t *blame* him for that.

Vestea estemai mult decat extraordinara deoarece de acum incolo chiar si utilizatorii de Windows vor putea face custom ipsw-uri fara a fi nevoiti sa cauta pe cineva cu un Mac. Nu se stie exact cand va fi disponibila aceasta noua versiune a PwnageTool insa de indata ce va fi lansata voi scrie un articol plus un tutorial pentru folosirea sa.