Cum sa rezolvi problemele cu greenpois0n RC5

Ok, stiti ca greenpois0n RC5 e disponibil, stiti ca are probleme destul de mari, stiti ca nu functioneaza pentru toata lumea asa haideti sa discutam putin despre posibilele solutii pe care le puteti adopta pentru a face untethered jailbreak fara probleme. Va spun din nou ca aceasta solutie de untethered jailbreak nu functioneaza de pe un Mac OS X instalat in VMWare, deci nu incercati pentru ca nu veti avea sanse sa faceti jailbreak.

Daca aveti nevoie de unlock NU faceti update la iOS 4.2.1 deocamdata si asteptati sa apara PwnageTool pentru untethered jailbreak. Lista de mai jos a fost conceputa de cei de la ihackintosh si completata de mine.

  • Problema : Programul s-a blocat la  “Greenpois0n initialized”, problema nu se rezolva nici prin reset, nici prin repornire nici prin update.
  • Rezolvare : Copiati greenpois0n pe desktop, dati click dreapta si apasati show package contents. Copiati pe desktop fisierul greenpois0n din Contents/MacOS. Deschideti aplicatia Terminal, tastati sudo sh, introduceti parola de administrator si faceti drag&drop fisierului greenpoison in Terminal. Procesul ar trebui sa functioneze.
  • Problema : Terminalul are ecran negru dupa jailbreak, nu se reseteaza asa cum ar trebui.
  • Solution : Lasati terminalul cateva minute inchis apoi apasati simultan butoanele Home + Lock pana apare marul pe ecran, ar trebui sa booteze in sistem.
  • Problem : Aplicatia Loader se inchide cand incerc sa instalez Cydia.
  • Solution : Instalati Cydia folosind redsn0w. Deschideti redsn0w, incarcati un ipsw pentru terminalul vostru, bifati DOAR Install Cydia, introduceti terminalul in DFU Mode si lasati redn0w sa isi faca treaba. Aceasta procedura nu va afecta in nici un fel jailbreak-ul facut cu greenpois0n.

Sper sa va fie de ajutor. Daca a functionat vreuna dintre ele va rog sa lasati un comentariu cu o confirmare.