Prima Pagina Cydia Video: DeleteMail si HowManyMail – 2 tweak-uri noi pentru administrarea email-urilor

Video: DeleteMail si HowManyMail – 2 tweak-uri noi pentru administrarea email-urilor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jZ4L8EKoKGw[/youtube]

DeleteMail este un tweak care va fi disponibil in Cydia zilele urmatoare si ne va permite sa stergem toate email-urile disponibile in inbox-ul terminalului nostru. Tweak-ul nu e primul de acest gen insa este foarte util in special pentru cei care primesc foarte multe email-uri si nu doresc sa le stearga manual pe fiecare in parte. DeleteMail va fi disponibil in Cydia pentru doar 0.99$ in repo-ul BigBoss.

HowManyMail este cel de-al doilea tweak disponibil de putin timp in Cydia si folosind-ul vom putea modifica badge-ul care afiseaza numarul de email-uri disponibile in Cydia. Practic vom putea seta orice valoare pentru respectivul badge indiferent cate email-uri sunt efectiv disponibile in aplicatie. HowManyMail poate fi descarcat gratuit din Cydia.

 • mikeru

  @zaone:
  offtopic: nu stii un tweak care sa verifice si in interiorul folderelor, fara sa intru in fiecare, separat?
  daca ai reguli si foldere in adresa de email, shtii ce vreau sa zic 😀

 • Nope.

 • snooker

  Zaone, o rugaminte: ai avut acum catva timp o stire despre un tweak care-ti impartea mail-urile pe culori daca aveai mai multe conturi.
  Iti mai amintesti, imi poti spune numele aplicatiei?
  Am cautat in urma dar nu mai gasesc.

  ms

 • Nope, stiu despre ce vorbesti dar.. Cauta dupa tagul video pentru ca am pus si un clip video la el. Uita-te prin stirile din sectiunea video pana il gasesti.

 • adi

  @snooker: Color Mail Labels se numeste tweakul

 • snooker

  Multumesc, l-am gasit