AnyReminder ne permite sa setam reminder-uri pentru email-uri, mesaje, apeluri FaceTime sau Safari (Video)

0

[youtube]http://youtu.be/hdhpopEDjlc[/youtube]

  In iOS 6 Apple a implementat o functie numita Remind me Later, ea oferind posesorilor de terminale iPhone posibilitatea de a respinge apeluri si de a seta reminder-uri pentru a raspunde acelui apel telefonic. Din pacate functia se limiteaza doar la apeluri telefonice, insa cu ajutorul AnyReminder o putem extinde si la email-uri, mesaje, apeluri FaceTime sau Safari. Tweak-ul foloseste aceeasi interfata pentru a seta reminder-uri, ele pot fi setate pentru o perioada de timp sau in functie de locatia in care ne aflam, iar in iOS vom vedea notificari dupa ce trece timpul setat de noi, sau cand parasim locatia.

Requires iOS 6 or higher. With iOS 6, we have a brand new feature “Remind Me Later”.But it is only used for in coming calls & face times. AnyReminder integrates the “Remind Me Later” feature into iOS Mail, Safari, Messages, Lock screen Notifications. Do you often forget to response to a text and mail from someone,or to view a web site and notifications. With this tweak you will never forget the important information again.

Features:

  1. Two options for “Later”:In 1 hour or When I leave (location based reminders requires iPhone 4S and newer).
  2. Quick action in Reminders(tap the title of reminder to quickly open web sites or text someone).
  3. Store message content or notification content in reminder’s notes.
  4. Compatible with biteSMS.
  5. Dismiss a notification on lock screen.
  6. Delete notification when dismiss.
  7. Dim screen when dismiss notification.
  8. Activate “Clear Notifications” button using Camera Grabber.

  AnyReminder functioneaza complet doar pe iPhone 4S sau iPhone 5, pe restul terminalelor functia de geolocalizare fiind indisponibila. In aplicatiile Messages, email sau Safari va trebui sa facem click pe mesaje, sa folosim buton Reply sau cel pentru Bookmark-uri pentru a putea seta reminder-uri. AnyReminder este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.