iOS 8.3 beta 2 – primele impresii

descarca iOS 8.3 beta 2

  iOS 8.3 beta 2 este disponibil inca din cursul serii trecute pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, aceasta versiune a sistemului de operare fiind dezvoltata pentru a imbunatati performantele dispozitivelor si a aduce cateva functii noi. Saptamana trecuta v-am prezentat primele impresii despre iOS 8.3, iar fata de atunci nu s-a schimbat absolut nimic in ceea ce priveste modul in care ruleaza sistemul de operare. Performantele iOS 8.3 sunt mult mai bune decat cele ale vechilor versiuni ale sistemului de operare iOS, posibilitatea de a dezactiva conexiunile 3G imbunatateste simtitor autonomia bateriei si per total eu sunt extrem de multumit de schimbare.

iOS 8.3 beta 2 – primele impresii

  Singura problema care am intalnit-o in ziua de utilizare a iOS 8.3 beta 2 este o blocare completa a conexiunii mobile de date, acelasi lucru intalnindu-l si in cazul utilizarii build-urilor beta ale altor versiuni vechi ale iOS. Separat de acest bug, nu am gasit vreo alta problema cu aceasta versiune a sistemului de operare, insa daca voi descoperi vreuna desigur ca va voi anunta. Dimineata v-am spus de unde puteti descarca iOS 8.3 beta 2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre, iar daca ati reusit sa il instalati, sper sa-mi spuneti in comentarii care este experienta voastra cu aceasta versiune a sistemului de operare.

  iOS 8.3 beta 1 a adus pentru noi optiunea de a dezactiva 3G si de a imbunatati autonomia bateriei, a adus imbunatatiri pentru Siri si noi optiuni pentru logare in serviciile Google sau Wireless CarPlay. iOS 8.3 beta 2 a adus suport pentru 8 limbi noi in Siri si 300 de caractere emoji multiculturale, asa ca pentru viitor ne putem astepta si la alte schimbari importante. Separat am aflat ca iOS 8.3 va fi testat public de catre compania Apple incepand de la jumatatea lunii viitoare, astfel ca 100.000 de utilizatori vor putea instala iOS 8.3 beta 3 multumita Apple.