Prima Pagina CES CES 2017: Kingston a lansat un stick USB de 2 TB

CES 2017: Kingston a lansat un stick USB de 2 TB

CES 2017 ne aduce de la Kingston stick-ul USB cu cel mai mare spatiu de stocare disponibil in momentul de fata, mai exact 2 TB pentru a purta cu noi orice fel de date. Vorbim despre un stick USB Kingston care este capabil sa atinga viteze USB 3.1 pentru transferul de date, astfel ca vom putea copia orice fel de fisiere in el intr-un timp foarte scurt.

DataTraveler Ultimate GT este denumirea noului stick USB ce urmeaza sa fie demonstrat de catre Kingston in cadrul CES 2017, deci vorbim si despre un nume pe masura performantelor. In 2013 Kingston lansa DataTraveler HyperX Predator cu 1 TB de spatiu de stocare, deci a fost nevoie de peste 3 ani pentru a lansa ceva care sa ofere spatiu dublu pentru clientii Kingston din lumea intreaga.

Acest stick USB este protejat de o carcasa din zinc, aceasta protejandu-l mult mai bine decat una din plastic in cazul unui impact in timpul folosirii. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, DataTraveler Ultimate GT este mult mai gros decat un stick USB standard, asa ca utilizatorii vor trebui sa treaca cu vederea acest aspect pentru a se bucura de tehnologia din el.

Kingston DataTraveler Ultimate GT va avea, cel mai probabil, un pret de vanzare de peste 1000 de dolari dupa ce va fi prezentat oficial in cadrul CES 2017. Lansarea Kingston DataTraveler Ultimate GT este programata pentru a avea loc in cursul lunii februarie, insa deocamdata nimeni nu are detalii cu privire la disponibilitatea sa.

kingston-datatraveler-ultimate-gt