Kado – cel mai subtire incarcator pentru telefoane

Kado este cel mai subtire incarcator pentru telefoane, el fiind rezultatul unui proces foarte interesant de dezvoltare, care a permis crearea a ceea ce vedeti in clipul video de mai jos. Vorbim despre un incarcator pentru telefoane care are o grosime de doar 5mm si care are un conector rabatabil, astfel ca el poate fi stocat foarte usor si rapid oriunde dorim.

Grosimea de doar 5mm a incarcatorului Kado i-a adus titlul de cel mai subtire incarcator de pe planeta, iar dimensiunile sale nu afecteaza in vreun fel performantele. Incarcatorul Kado este capabil sa transmita curent de 5V la 2.1A, pentru un total de 10.5W, deci poate incarca un iPhone, inclusiv modelele Plus fara nici cea mai mica problema, dar chiar si tabletele iPad.

Mai mult decat atat, multumita puterii pe care o poate transmite, Kado intra in categoria incarcatoarelor ce pot fi folosite inclusiv pentru smartphone-urile care se icnarca rapid. In aceasta idee, Kado este excelent pentru cei care detin terminale Android, dar poate ca in viitorul apropiat va fi perfect inclusiv pentru utilizatorii de terminale iPhone 7S si iPhone 8.

In momentul de fata Kado poate fi precomandat prin sustinerea proiectului pentru a-l aduce pe piata, el fiind disponibil in versiuni compatibile cu urmatoarele tehnilogii : Lightning, microUSB or USB-C. Kado va fi vandut la preturi care incep de la 40 de dolari, asa ca va avea un pret destul de mare cand va ajunge pe piata.

https://www.youtube.com/watch?v=I08gGIttmHU