Samsung Galaxy S9: Data de Lansare care va fi ?

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat foarte curand, asa ca acum data de lansare este importanta pentru fanii care vor sa cumpere telefonul, ea fiind foarte importanta.

samsung galaxy s9 data lansare

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat oficial de catre compania coreeana pentru prezentare in cadrul Mobile World Congress 2018, deci stim sigur ca pana atunci nu va ajunge pe piata, evenimentul fiind organizat la sfarsitul lunii februarie. Distanta de prezentare nu este chiar atat de mare, iar acum multa lume se intreaba oare cand va fi lansat Samsung Galaxy S9 in magazinele din intreaga lume de catre Samsung.

Samsung Galaxy S9 nu va fi lansat sub nicio forma in ziua urmatoare prezentarii de la Mobile World Congress 2018, asa ca toata lumea trebuie sa isi ia gandul de la o aparitie atat de timpurie a noului telefon mobil. In general compania Samsung isi lanseaza telefoanele la 3 – 4 saptamani dupa prezentarea oficiala, asa ca Samsung Galaxy S9 ar trebui sa ajunga pe piata la aceasta perioada distanta de prezentarea oficiala.

Samsung Galaxy S9 va fi cel mai probabil prezentat pe 26 februarie de catre Samsung, adica atunci cand incepe Mobile World Congress 2018, aceasta fiind strategia obisnuita a coreenilor pentru telefoane. In cadrul Mobile World Congress 2018 presa va avea ocazia de a testa Samsung Galaxy S9 inainte ca el sa fie pus in vanzare, deci prezentarea oficiala nu cred ca va avea loc mai tarziu de acea data.

Samsung Galaxy S9 – data de lansare care va fi ?

Lansarea Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba loc la cam 3 saptamani din acel punct, adica pe 18 martie, perioada de timp intre cele doua evenimente fiind suficient de lunga pentru ca lansare asa fie organizata cum trebuie. Samsung Galaxy S9 ar putea fi lansat pe 18 martie in Coreea de Sud, si eventual inca una, sau doua, tari, insa nu la nivel global, aceasta fiind situatia si in cazul lansarii facute anul trecut.

Samsung Galaxy S9 va fi pus intai in vanzare in piata cheie pentru coreeni, Coreea de Sud, iar China sau alta tara importanta ar putea face parte din primul val, insa restul vor fi incluse in cel de-al doilea val, cel mai mare. In aceasta idee, lansarea Samsung Galaxy S9 in Romania ar trebui sa aiba loc pe data de 25 martie, coreenii organizandu-si lansarile in ziua de vineri, ceva ce au invatat de-a lungul timpului de la Apple.

Samsung Galaxy S9 este, fara discutie, cel mai asteptat telefon mobil Android al anului, iar asta din cauza faptului ca exista sperante foarte mari cu privire la imbunatatirile pe care ar trebui sa le aduca. Samsung Galaxy S9 este asteptat a fi un concurent pe masura iPhone X, insa cele mai recente zvonuri prezinta upgrade-uri minore pentru acest telefon, care ar putea fi totusi foarte scump.