Samsung Galaxy S9: Pretul, cat va Costa ?

Samsung Galaxy S9 va avea un pret de vanzare care va genera un cost destul de mare pentru fanii coreenilor, iata cat va trebui sa plateasca ei pentru telefon.

samsung galaxy s9 pret costa

Samsung Galaxy S9 are foarte multe dintre informatiile importante dezvaluite de catre diverse leak-uri aparute in ultima perioada, insa o mare necunoscuta a ramas in legatura cu pretul la care va fi vandut noul telefon. Vorbim despre un nou varf de gama, iar Samsung Galaxy S9 este asteptat sa vina cu un pret pe masura importantei pe care o are pentru fanii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 nu a avut informatii despre pret dezvaluite inca pentru ca, probabil, coreenii inca nu s-au hotarat cat urmeaza sa ceara pe telefon, sau vor sa tina cat mai mult posibil secrete aceste informatii. E posibil ca pretul Samsung Galaxy S9 sa fie cu mult mai mare decat cel al modelelor anterioare, iar asta ar putea genera reactii negative, pe care corenii incearca sa nu le asocieze inca cu telefonul.

Samsung Galaxy S9 este asteptat totusi sa aiba un pret foarte apropiat de cel al iPhone X, adica de la o valoare care sa porneasca de la peste 900 de dolari in SUA, sau 900 de euro in europa si avem deja un precedent cu Samsung Galaxy Note 8. Acest model a fost vandut la preturi care au inceput de la 950 de dolari, sau 950 de euro, si este de asteptat ca Samsung Galaxy S9 sa fie cel putin la fel de scump.

Samsung Galaxy S9 – care va fi pretul celui mai asteptat telefon Android din 2018 ?

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in doua versiuni anul acesta, una care va avea o camera standard si 4 GB RAM, si o alta care va avea o camera duala si 6 GB RAM, acesta fiind primul an in care Samsung isi diferentiaza modelele asa. Pana acum diagonala ecranului era singurul diferentiator intre modelele Samsung Galaxy S9, insa incepand cu anul 2018 va exista diferentierea si in ceea ce priveste camera sau RAM-ul.

Samsung Galaxy S9 in versiunea standard va costa, dupa parerea mea, un minim de 900 de dolari(fara TVA), sau 900 – 920 de euro in Europa, in timp ce modelul Plus va costa 1000 de dolari(fara TVA), sau 1100 de euro. Preturile acestea sunt apropiate de cele ale iPhone X si cred ca doar versiunea Plus a Samsung Galaxy S9 va avea un pret extrem de apropiat, sau chiar egal cu cel al telefonului Apple.

Samsung Galaxy S9 in versiunea standard va fi mai ieftin pentru ca are caracteristici inferioare in comparatie cu “fratele” sau mai mare, deci e normal sa nu se perceapa un pret foarte mare pentru el. Modelul Plus al Samsung Galaxy S9 va fi mai scump din cauza caracteristicilor tehnice pe care le are, asa ca va fi interesant de vazut in final si preturile oficiale.

Voi ce parere aveti despre posibile preturi ale Samsung Galaxy S9 ?