Android P vs iPhone X: Cat de Similare sunt noile Gesturi ?

Android P si iPhone X au comparate astazi gesturile pentru controlarea interfetei pentru a ni se arata cat de similare sunt cele implementate de Google.

Android P iPhone X Similare Gesturi

Android P a preluat de la iPhone X o multitudine de gesturi pentru controlarea interfetei de utilizator, si v-am spus dimineata cat de mari sunt similaritatile dintre iOS si noua versiune a Android. Ei bine, acum avem si o comparatie intre iPhone X si Android P pentru a vedea cat de mari sunt asemanarile intre gesturile de care beneficiaza utilizatorii.

Android P are implementate aceste gesturi pentru a simplifica intr-o foarte mare masura modul in care interactioneaza utilizatorii cu telefoanele pentru a controla functiile. Glisarile efectuate pe ecran permit accesarea interfetei cu aplicatii deschise in fundal, a aplicatiilor deschise anterior, sau a ecranului principal de aplicatii, Android P oferind totul cam ca la iPhone X.

Android P vs iPhone X: Cat de Similare sunt noile Gesturi ?

Android P vs iPhone X gesture controls

Android P's new gestures look just like the iPhone X's.

Publicată de The Verge pe Marţi, 8 mai 2018

Android P are aceste gesturi implementate definitiv de catre Google, deci ele nu vor disparea chiar daca cineva se va plange de faptul ca ele seamana prea mult cu cele ale iPhone X. Mai mult decat atat, din moment ce Google a eliminat butonul Home virtual din Android P, ne putem astepta ca viitoarele telefoane Android sa aiba aceeasi functionalitate.

Android P unifica intr-o buna masura functionalitatea telefoanelor pentru ca ele sa semene mai bine cu iPhone X, deci vor aparea multe clone care vor copia telefonul celor de la Apple.