Samsung GALAXY F. EXCLUSIV, PRIMA Experienta de Folosire

Samsung GALAXY F. Prima experienta de folosire a noului smartphone pliabil este prezentata in exclusivitate pentru toata lumea dupa o demonstratie la CES 2019.

Samsung GALAXY F experienta

Samsung GALAXY F. Primul smartphone pliabil dezvoltat de catre coreeni a fost prezentat in cadrul CES 2019, insa nu pentru publicul larg, ci in cadrul unei demonstratii care i-a vizat doar pe directori ai companiilor partenere ale coreenilor. Conform unuia dintre cei care au testat Samsung GALAXY F, telefonul nu afiseaza vreo cuta de la indoire cand este deschis complet dupa pliere, ecranul afisand imagini foarte clare, si permitand utilizarea la fel de usor precum un telefon tactil.

Samsung GALAXY F. In momentul de fata, indoirea completa a ecranului poate duce la craparea acestuia in zona in care se face plierea, insa cei de la Samsung spun ca problema va fi rezolvata in versiunea finala a telefonului. Se pare ca la indoire se observa o zona in care sunt vizibile cute cand Samsung GALAXY F este indoit, insa problema va fi rezolvata prin lasarea marginilor usor ridicate, sau cel putin asta vrea sa faca Samsung in versiunea finala a telefonului.

Samsung GALAXY F. EXCLUSIV, PRIMA Experienta de Folosire

Samsung GALAXY F. Telefonul este mult mai gros la pliere decat atunci cand este complet deschis, insa asta e normal, din moment ce utilizatorul inchide una peste cealalta partile separate unde se afla bateriile, sau componentele interne. Teoretic, Samsung GALAXY F ar trebui sa arate si sa functioneze mai bine decat primul smartphone pliabil prezentat deja inca din cursul anului trecut, dar asta doar daca Samsung va reusi sa rezolve toate problemele actuale.

When unfolded, Samsung’s foldable phone does not show any crease indicating it had been bent, and the device’s screen felt very smooth. However, completely folding the device will lead to breakage. For this reason, Samsung is testing the device so that the sides remain slightly lifted when folded. The prototype seen today leaves a crease mark when being folded, but this issue will be fixed in the finalized version. The display on Samsung’s foldable phone prototype is thinner when fully opened. When folded, the device allows a stable grip, rather than feeling thick.

Samsung GALAXY F. Experienta de folosire a telefonului este prezentata de catre partenerii celor de la Samsung ca fiind similara cu cea oferita de catre primul telefon pliabil prezentat de catre compania Nokia acum cativa ani. Desigur ca oamenii obisnuiti nu stiu ce inseamna asta, insa Samsung GALAXY F este gandit ca un telefon perfect pentru multitasking, menirea sa fiind de a inlocui o tableta si un telefon, oferind aceeasi functionalitate intr-un format nou.

Samsung GALAXY F. Prezentarea noului model de smartphone ar trebui sa aiba loc in data de 20 februarie, daca zvonurile se adeveresc, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in data de 8 martie.