Huawei MATE 30 PRO. Va COPIA o Functie MAJORA din iPhone XS

HUAWEI MATE 30 PRO. Noul telefon va copia o functie foarte importanta din iPhone XS, aducand pentru clienti ceea ce asteptau de foarte multa vreme deja.

Huawei MATE 30 PRO. Va COPIA o Functie MAJORA din iPhone XS

Huawei MATE 30 PRO. In mod destul de comic, noul telefon al chinezilor va copia o functie foarte populara, dar si destul de veche, a telefoanelor iPhone, care exista si in iPhone XS, dar si in multe alte modele anterioare. Mai exact, conform informatiilor aparute astazi, se pare ca Huawei MATE 30 PRO va avea in sfarsit implementata capacitatea de a inregistra clipuri video 4K la 60 FPS, adica inregistrarile vor fi mult mai fluide decat in momentul de fata.

Huawei MATE 30 PRO. Aceasta functie exista in telefoanele iPhone de cativa ani, si a fost implementata de catre cei de la Apple impreuna cu un format special de inregistrare video, dar chinezii o fac in format standard. Oferirea posibilitatii de a inregistra clipuri video 4K la 60 de cadre pe secunda in Huawei MATE 30 PRO este ceva ce va fi adus multumita noului chip Kirin 990, care urmeaza sa fie prezentat la IFA Berlin 2019 in septembrie.

Huawei MATE 30 PRO. Va COPIA o Functie MAJORA din iPhone XS

Huawei MATE 30 PRO. Foarte multa lume a ramas uimita din cauza faptului ca telefoanele de la chinezi nu au aceasta functionalitate integrata, dar e greu sa o faci cand nu prea ai cum sa copiezi ce ofera altii. Samsung a avut la un moment dat inregistrare 4K limitata la doar cateva minute, ceea ce e stupid, insa in Huawei MATE 30 PRO nu cred ca vor exista asemenea limitari, cel putin in mod teoretic, dar depinde de cum e gandit chip-ul Kirin 990.

“Din fericire, asta urmează să se schimbe odată cu generația următoare. În timp ce am fost la Shenzhen săptămâna trecută, Huawei a confirmat că Kirin 990 va susține într-adevăr înregistrarea videoclipului la 4K 60fps. Începând cu seria Mate 30, nu va mai trebui să alegeți între o rezoluție mare și o rată de cadru ridicată.”

Huawei MATE 30 PRO. Inregistrarile video 4K la 60 FPS vor oferi o experienta de vizualizare mult mai buna, fluiditatea iaginilor fiind asigurata de inregistrarea mult mai multor cadre pe secunda. Nu se stie deocamdata ce vel de alte modificari software vor fi facute in Huawei MATE 30 PRO pentru ca totul sa fie posibil, dar Android are deja sport pentru asa ceva, deci pana la urma e vorba despre ceea ce pot oferi producatorii.

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon ar trebui sa fie lansat in toamna acestui an pentru clienti, dar avand in vedere ca Android nu poate fi licentiat pentru el, e improbabil ca asta sa se intample.