Samsung GALAXY S11. PREMIERA care va SCHIMBA Piata Telefoanelor

Samsung GALAXY S11. O premiera tehnologica impresionanta pentru acest mode urmeaza sa schimbe intreaga piata a telefoanelor mobile, iata ce este asteptat.

Samsung GALAXY S11. PREMIERA care va SCHIMBA Piata Telefoanelor

Samsung GALAXY S11. O tehnologie extrem de importanta pentru noua serie de telefoane mobile va schimba in totalitate piata smartphone-urilor daca va fi implementata asa cum este zvonit in momentul de fata de catre leakeri. Mai exact, vorbim despre posibilitatea ca bateriile din litiu-ion sa fie inlocuite cu baterii din grafen de catre compania coreeana, aceasta modificare urmand a aduce in Samsung GALAXY S11 in sfarsit ceea ce asteapta clientii de ani de zile.

Samsung GALAXY S11. Bateriile din grafen cresc capacitatea bateriei, si o retin pentru o perioada mai lunga de timp in cazul incarcarilor repetate, chiar si prin sisteme de incarcare rapida, care in genera afecteaza bateriile. Mai mult decat atat, multumita materialului din care sunt facute aceste baterii, Samsung GALAXY S11 ar beneficia inclusiv de un sistem si mai rapid de incarcare rapida, adica nu doar de cel de 45W implementat in NOTE 10.

Samsung GALAXY S11. PREMIERA care va SCHIMBA Piata Telefoanelor

Samsung GALAXY S11. Dupa ce aceasta schimbare majora va fi implementata in noul model de telefon, atunci o vom vedea cu siguranta si in alte modele de telefoane, in principal de la chinezi. Bateriile din grafen sunt asteptate de ani si ani de zile de catre foarte multi consumatori, iar implementarea in Samsung GALAXY S11 ar reprezenta un progres tehnologic urias pentru lumea telefoanelor, deci nu putem decat sa speram ca se va intampla.

Samsung GALAXY S11. Bateriile din grafen sunt vazute acum ca urmatoarea mare revolutie pentru industria smartphone, iar asta in conditiile in care nu prea mai exista zone in care sa apara schimbari cu adevarat majore. Autonomia bateriei este cea mai mare problema a telefoanelor actuale, iar daca Samsung GALAXY S11 va avea un mare plus adus de bateriile din grafen din acest punct de vedere, atunci va fi un telefon cu adevarat impresionant.

Samsung GALAXY S11. Stim deja ca acest model de telefon va fi prezentat in primavara anului 2020 de catre compania coreeana, asa ca nu ramane decat sa asteptam ca el sa isi faca aparitia in mod oficial.