OFICIAL. Data de LANSARE Android 10 e CONFIRMATA de Google

Data de lansare Android 10 e confirmata oficial de catre compania Google pentru toti utilizatorii de telefoane din lumea intreaga, iata cand urmeaza sa aiba loc.

Android 10 are data de lansare confirmata de catre compania Google prin intermediul unui angajat al diviziei care ofera asistenta pentru clientii care au nevoie de ajutor cu diverse produse si servicii ale sale. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca data de lansare Android 10 este confirmata de catre un angajat al companiei Google ca fiind programata pentru ziua de 3 septembrie, adica peste o saptamana si o zi, ceva mai tarziu decat in 2018.

Data de lansare Android 10 vine ceva mai tarziu decat data la care compania Google a lansat Android 9 pentru telefoanele sale, dar asta n-ar trebui sa fie vreo problema din vreun punct de vedere. In ziua de 3 septembrie va avea loc lansarea Android 10 pentru unele dintre modelele Google Pixel vandute pana acum de catre cei de la Google, in timp ce restul utilizatorilor de telefoane Android au de asteptat dupa actualizari de la fiecare producator in parte.

OFICIAL. Data de LANSARE Android 10 e CONFIRMATA de Google

OFICIAL. Data de LANSARE Android 10 e CONFIRMATA de Google 3 septembrie
Data de lansare Android 10 este 3 septembrie.

Lansarea Android 10 urmeaza sa aiba loc cu aproximativ doua saptamani inainte ca iOS 13 sa fie lansat pentru iDevice-urile din lumea intreaga, dar asta nu ar trebui sa afecteze in vreun fel ceea ce va face Apple. Mai mult decat atat, data de lansare Android 10 vine cu putin peste o luna inainte ca seria de telefoane Google Pixel 4 sa fie dezvaluite lumii intregi, deci e improbabil ca vreun alt model de la alt producator sa aiba actualizarea.

Data de lansare Android 10 este foarte importanta deoarece din acel punct si producatorii de telefoane vor avea disponibila pentru testare versiunea finala a sistemului de operare, deci vor putea pregati actualizarile lor. In cazul unora dintre producatori este de asteptat ca lansarea Android 10 sa aiba loc incepand de prin octombrie, sau noiembrie, si sa continue pana in 2020, pentru diverse modele dintre cele pe care le au in oferta.

Lansarea Android 10 in Romania este foarte departe pentru modelele de telefoane vandute de catre Samsung, sau Huawei, asa ca ar fi bine sa va “inarmati” cu foarte multa rabdare inca de pe acum.