OFICIAL. NOUTATILE Huawei MATE 30 PRO Confirmate pre LANSARE

Huawei MATE 30 PRO are noutatile confirmate in mod oficial de o prima imagine de presa, iata ce schimbari foarte importante vor ajunge pentru telefon.

OFICIAL. NOUTATILE Huawei MATE 30 PRO Confirmate pre LANSARE

Huawei MATE 30 PRO a aparut ieri intr-o presupusa imagine de presa care ascunde cateva dintre noutatile interesante pe care compania Huawei le pregateste pentru clientii din lumea intreaga. Din imaginea pe care am vazut-o era foarte evident noul design pe care Huawei MATE 30 PRO urma sa il aiba pentru camera, iar asta deoarece era foarte clar vizibila carcasa telefonului si formatul circular in care sunt pozitionati senzorii de imagine in noul format.

Ceea ce nu era la fel de vizibil este mesajul pe care imaginea de presa pentru Huawei MATE 30 PRO il avea inscris in limba chineza, el dezvaluind cateva dintre noutatile telefonului. Prima noutate importanta, despre care oricum stiam de ceva vreme, este implementarea unui chip Kirin 990 pentru clientii care vor cumpara Huawei MATE 30 PRO, acesta urmand a fi prezentat saptamana viitoare, si urmand a aduce un upgrade major de performante.

OFICIAL. NOUTATILE Huawei MATE 30 PRO Confirmate pre LANSARE

FOTO. Huawei MATE 30 PRO Prezent in PRIMA Imagine de Presa design

Huawei MATE 30 PRO ar urma sa aiba deasemenea noi modele de camere care vor avea o sensitivitate mai mare in ceea ce priveste captarea luminii in momentul in care sunt facute poze noaptea. Nu se stie exact ce fel de diafragma ar urma sa aiba noile camere din Huawei MATE 30 PRO, dar e foarte posibil sa fie orba despre ceva ce nu am mai vazut pana acum in telefoanele mobile, si ceva care sa depaseasca si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus.

A treia noutate importanta care este mentionata in imaginea de presa pentru Huawei MATE 30 PRO este “incarcarea rapida dubla”, insa nu stim foarte clar cam ce anume inseamna acest lucru. E foarte posibil ca incarcarea bilaterala pe care Huawei MATE 30 PRO o va avea, adica a altor dispozitive, sa fie mult mai rapida decat ceea ce a fost implementat in modelul din cursul toamnei anului trecut, dar nu stim inca foarte clar.

Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa fie prezentat in mod oficial in cursul zilei de 19 septembrie, in timp ce lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc cel mai probabil undeva prin octombrie.