Android 10. Primele PROBLEME pe Telefoane dupa LANSARE

Android 10. Lansat aseara, noul sistem de operare deja are probleme pentru telefoanele pe care este oferit, iata cu ce se confrunta clientii cand incearca instalarea.

Android 10. Primele PROBLEME pe Telefoane dupa LANSARE

Android 10. Lansarea noului sistem de operare al companiei Google nu vine fara probleme, asa cum nici Apple nu mai reuseste sa lanseze actualizari pentru iOS care sa fie lipsite de probleme. Mai exact, utilizatorii telefoanelor Google Pixel, singurele care pot instala Android 10 in momentul de fata, au avut parte de blocarea completa a dispozitivelor in incercarea de a instala actualizarea pentru sistemul de operare, ceea ce desigur ca i-a enervat.

Android 10. Totul incepe cu un proces de instalare care dureaza foarte mult pe telefoanele din seria Google Pixel, si se termina cu imposibilitatea de a mai porni telefoanele dupa ce procedura s-a finalizat. Telefoanele Google Pixel intra intr-un boot loop dupa finalizarea instalarii Android 10, iar utilizatorii raman doar cu logo-ul Google pe ecranele telefoanelor, si nimic mai mult, revenirea la Android 9 fiind o solutie pentru unii utilizatori..

Android 10. Primele PROBLEME pe Telefoane dupa LANSARE

Android 10. Toate modelele de telefoane Google Pixel sunt afectate de problema, in cazul unora dispozitivele reusind sa incarce sistemul de operare dupa chiar si 6 ore, in cazul altora procesul neputand fi finalizat. Nu toti cei care incearca sa instaleze Android 10 in telefoane ajung intr-o situatie de acest gen, iar asta pentru ca in multe cazuri procesul de actualizare se finalizeaza cu sistemul de operare instalat in telefoane.

Android 10. Problema este ca nu toata lumea se poate bucura de o asemenea procedura “linistita”, astfel ca Google va avea de rezolvat cateva lucruri foarte rapid pentru a-si linisti clientii care i-au cumparat telefoanele. Problemele par sa aiba legatura doar cu modul in care se face instalarea pe telefoanele Google pixel, si nu cu sistemul de operare Android 10 in sine, deci toti cei care asteapta actualizari pe alte telefoane pot sta linistiti.

Android 10. Lansat aseara pentru telefoanele din seria Google Pixel, noul update major pentru sistemul de operare nu va fi disponibil si pe alte modele de telefoane decat atunci cand producatorii vor decide sa-l ofere.