Huawei MATE 30 PRO. Prezentare COMPLETA la 360 de Grade (VIDEO)

Huawei MATE 30 PRO. O prima prezentare completa la 360 de grade pentru noul telefon ne dezvaluie in totalitate design-ul modificat pregatit pentru el.

Huawei MATE 30 PRO. Cu doar doua saptamani inainte de prezentarea oficiala, noul model de telefon are parte de una neoficiala, dar la 360 de grade, pentru a ni se arata tot ceea ce inca nu am aflat in legatura cu el. Puteti vedea in clipul video de mai sus o reproducere 3D a Huawei MATE 30 PRO in baza schitelor de productie care vor fi folosite pentru unitatile ce vor fi lansate pentru clientii din intreaga lume undeva in cursul lunii octombrie.

Huawei MATE 30 PRO. Exact precum celelalte modele de telefoane chinezesti lansate in ultimele luni, inclusiv acesta de la Huawei va avea un “ecran cascada”, adica un ecran cu un unghi de curbuta ascutit pentru carcasa. V-am spus deja ca aceasta este noua mare pacaleala a producatorilor de telefoane mobile, iar Huawei MATE 30 PRO nu va face distinctie, desi va avea si alte noutati foarte interesante pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentare COMPLETA la 360 de Grade (VIDEO)

Huawei MATE 30 PRO. Putem vedea deasemenea ca noua camera a telefonului are patru senzori de imagine, dar si o forma circulara, ceva ce a fost anuntat in diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani. Se pare ca Huawei MATE 30 PRO va avea o camera formata din senzori de imagine de 40 de megapixeli, plus inca unul de 8 megapixeli, si un senzor ToF, asa ca vom avea parte de schimbari destul de importante din acest punct de vedere.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de acestea, noul telefon va avea un chip Kirin 985, sau 990, impreuna cu o baterie de capacitate mai mare, mai mult RAM, dar si noi module de spatiu de stocare, mult mai rapide. Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa fie un upgrade substantial in raport cu modelele lansate anul trecut, iar aceasta este o veste foarte buna pentru ca e nevoie de o schimbare pe masura asteptarilor.

Huawei MATE 30 PRO. Problema cea mai mare pentru telefon este sistemul de operare, iar asta deoarece va rula o versiune modificata, fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, deci si fara Google Play Store.