Huawei MATE 30 PRO. SCHIMBAREA care a SURPRINS TOTI Fanii

Huawei MATE 30 PRO. O schimbare foarte importanta i-a surprins pe toti fanii companiei chinezesti, iata cum vrea Huawei sa-si faca telefonul diferit acum.

Huawei MATE 30 PRO. Ieri noul model de telefon a fost prezentat pentru ca toata lumea sa poata vedea secretele sale inainte de dezvaluirea oficiala, care va avea loc in cursul zilei de 19 septembrie. Multumita unor schite furate dintr-o fabrica partenera a celor de la Huawei, lumea intreaga a putut sa vada cum arata Huawei MATE 30 PRO, dar si cateva dintre surprizele pe care le va aduce pentru clientii din intreaga lume cand va fi lansat.

Huawei MATE 30 PRO. Una dintre aceste surprize neasteptate are legatura cu ecranul “cascada” care a fost implementat, iar asta deoarece el urmeaza sa permita eliminarea butoanelor de volum din carcasa telefonului. Eliminarea butoanelor de volum pentru Huawei MATE 30 PRO nu este ceva complet nou pentru lumea smartphone, iar asta in conditiile in care unii producatori chinezi au facut asta deja cu telefoanele lor.

Huawei MATE 30 PRO. SCHIMBAREA care a SURPRINS TOTI Fanii

Huawei MATE 30 PRO. Nu se stie foarte clar cum sunt implementate aceste noi butoane de volum, insa fie este vorba despre senzori sensibili la presiune, sau doar butoane tactile care pot fi actionate cand telefonul e aprins. Cel mai probabil e vorba despre prima situatie, deoarece senzorii de presiune vor permite ajustarea volumul Huawei MATE 30 PRO chiar si cand ecranul este inchis, adica in orice fel de situatii.

Huawei MATE 30 PRO. Schimbarea in sine este una foarte importanta, deoarece design-ul ecanului este modificat substantial pentru a se putea oferi o asemenea noua experienta de controlare a volumului telefonului. Desigur ca nu toata lumea va fi multumita de aceasta schimbare substantiala, iar Huawei MATE 30 PRO va avea parte si de unele plangeri din partea celor care erau multumiti de modul in care functioneaza actualele telefoane.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, iata ca vor fi destule modificari pentru acest model de telefon, iar in final utilizatorii vor avea parte de o experienta destul de mult schimbata fata de actualele modele.

1 COMENTARIU