Samsung GALAXY FOLD are o NOUA Data OFICIALA de Lansare

Samsung GALAXY FOLD are o noua data oficiala de lansare confirmata, iata cand va ajunge in magazine primul telefon pliabil al companiei Samsung.

Samsung GALAXY FOLD are o NOUA Data OFICIALA de Lansare

Samsung GALAXY FOLD are o noua data oficiala de lansare stabilita de catre compania coreeana, iar maine urmeaza sa aiba loc lansarea in Coreea de Sud, urmand ca in alte tari ea sa aiba loc si in alte tari. Vorbim despre o lansare pentru Samsung GALAXY FOLD care are loc cu doar 4 zile inainte ca noua serie de telefoane iPhone 11 sa fie lansata, si stim sigur ca acest eveniment va face complet uitat telefonul coreenilor, fara discutie.

Samsung GALAXY FOLD va avea totusi parte de “momentele sale de glorie”, iar asta al 5 luni din momentul in care trebuia sa fie lansat de catre cei de la Samsung, dar e bine ca intr-un final va fi lansat. Conform informatiilor neoficiale, Samsung GALAXY FOLD va fi lansat pe 18 septembrie in Franta, Germania si Singapore, adica cu doar 2 zile inaintea iPhone 11, ceea ce se va dovedi a fi o decizie foarte proasta, pentru ca lumii nu ii va pasa de telefon.

Samsung GALAXY FOLD are o NOUA Data OFICIALA de Lansare

Samsung GALAXY FOLD nu are deocamdata date de lansare pentru Marea Britanie si SUA, dar ar trebui sa fie oferit si acolo tot in cursul lunii septembrie, deci vorbim despre o lansare grabita de catre coreeni. Spre deosebire de lansarea anterioara, acum Samsung GALAXY FOLD nu mai ajunge la jurnalisti pentru testare inainte de a ajunge si in magazine, deci nu vom sti daca este lipsit de problemele pe care le-a avut atunci.

“Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea Galaxy Fold – o categorie complet nouă de tehnologie mobilă – disponibilă în Coreea pe 6 septembrie, urmată de anumite țări, inclusiv Franța, Germania, Singapore, Marea Britanie, SUA și multe altele, în Cosmos Black și Space Silver . Cu o opțiune gata 5G în anumite țări, consumatorii vor putea să-și desfășoare viitorul cu cele mai rapide viteze de rețea disponibile.”

Samsung GALAXY FOLD a fost retras de la lansare din cauza unor probleme foarte mari care stricau ecranul prin simpla dezlipire a unei folii necesare pentru functionalitate, dar si a intrarii mizeriei sub ecran. Cei de la Samsung spun ca problemele au fost rezolvate, insa abia dupa ce Samsung GALAXY FOLD va ajunge efectiv la clienti vom afla in ce masura informatiile acestea sunt reale, dau doar pura fictiune.

Samsung GALAXY FOLD va fi vandut in continuare la acelasi pret ca in aprilie, si toata lumea asteapta cu foarte mare nerabdare sa vada ce fel de performate va avea in materie de vanzari.

4 COMENTARII

  1. Dar cui ii pasa de iphone 11 cand deja ai pe piata 2 modele identice? Sa fi nebun sa iti cumperi iphone 11 doar pentru ca are o camera in plus. Parca o sa vad pe site-ul asta. Nu se merita sa cumperi iphone 11 daca ai deja iphone xs.

  2. Pai asta și urmărește Samsung,sa-l lanseze cât mai pe furiș și fără nici un tam-tam ca sa nu vorbească lumea de el. De lansat trebuia sa-l lanseze pt credibilitatea sa in viitoarele produse.
    A spus-o asta Jon Prosser de la FPT încă din 31 iulie! De la minutul 6!
    https://youtu.be/sVKciv-vnSY