Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA Anuntata pentru TOTI Fanii

Huawei MATE 30 PRO. O veste grozava a fost anuntata astazi de catre compania Huawei pentru toti fanii, iata de ce se va putea bucura toata lumea in viitor.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA Anuntata pentru TOTI Fanii

Huawei MATE 30 PRO. O veste grozava a venit astazi pentru toti fanii companiei chinezesti, ea lansand in mod oficial pentru viitoarele modele de telefoane noul chip Kirin 990 care are si suport 5G integrat. Acest chip Kirin 990 a fost lansat in cadrul unei conferinte pe care compania chinezeasca a organizat-o in cadrul IFA Berlin pentru a anunta noutatile in materie hardware pe care le-a pregatit in ultimul an, acest chip urmand a ajunge in Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Desigur ca Huawei a tinut sa MINTA din nou lumea intreaga cu aceasta lansare, prezentand acest chip Kirin 990 ca fiind primul din lume cu modem 5G integrat. Zilele trecute Samsung a anuntat un chip cu procesor si modem 5G integrat, Qualcomm a anuntat unul inc de acum cateva luni, deci noul chip Kirin 990 pentru Huawei MATE 30 PRO este anuntat in mod MINCINOS ca fiind primul din lume cu 5G.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA Anuntata pentru TOTI Fanii

Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA Anuntata pentru TOTI Fanii kirin 990

Huawei MATE 30 PRO. Tot in mod mincinos este anuntat si faptul ca acest chip Kirin 990 este primul produs folosind procesul de fabricatie de 7nm+ EUV, Apple avandu-l pe al sau deja produs si asamblat in iPhone 11, dar neanuntat. Apple va lansa prima pe piata acest chip, incepand productia pentru el chiar mai devreme decat Huawei, dar chinezii fac ce stiu mai bine, mint, dar macar performantele Huawei MATE 30 PRO vor fi mai bune.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA Anuntata pentru TOTI Fanii kirin 990 minciuni

Huawei MATE 30 PRO. Pe de alta parte, e foarte posibil ca acest chip Kirin 990 al companiei Huawei sa fie mai rapid decat cel din iPhone 11, frecventa de lucru a procesoarelor fiind mai mare. Huawei MATE 30 PRO are anuntat cu acest chip Kirin 990 si o noua placa video mult mai puternica, deci si din acest punct de vedere s-ar putea sa avem parte de noutati foarte interesante, poate chiar ceva care sa depaseasca total iPhone 11.

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon va fi lansat in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 19 septembrie, insa nu se stie cand ar urma sa ajunga efectiv in magazine.

5 COMENTARII

  1. o sa fie comandat doar in china acest telefon, nimeni nu va comanda un telefon fara serviciile google integrate , doar in china se va vinde ca acolo nu este google

  2. Si ce faci omule cu el? Tu sti ca suita de aplicatii facebook: fb instagram whatsapp la fel nu este disponibila pe noi produse huawei? Nu poti folosi nici aplicatiile ale fb nici cele ale google. Sigur il vei lua ????

  3. omule facebook a decis ca aplicatiile sale nu vor mai fi pe telefoane noi lansate huawei , cum adica sa cred ce spun ? o sa vezi ca nu va merge descarcarea facebook instagram whatsapp pe mate 30 pro. asa si cu google …

  4. Degeaba il instalezi tu prin apk luat dupa siteuri.cand vei deschide aplicatia nu va merge . O sa vezi ca nu se va putea daca asa a decis fb.