SOLUTIA din Huawei MATE 30 PRO pentru PROBLEMA MARE a Android

Huawei MATE 30 PRO are o solutie nedorita implementata pentru rezolvarea problemei majore pe care Huawei o are cu sistemul de operare Android acum.

SOLUTIA din Huawei MATE 30 PRO pentru PROBLEMA MARE a Android

Huawei MATE 30 PRO este urmatorul smartphone foarte important care va fi lansat pentru clientii din intreaga lume in urmatoarele saptamani, dar va veni cu o solutie nu foarte dorita pentru o mare problema din Android. Mai exact, stiti cu siguranta faptul ca SUA a aplicat o serie de sanctiuni impotriva celor de la Huawei care impiedica Google sa licentieze sistemul de operare Android pentru folosire in produsele chinezilor, iar o solutie trebuia gasita.

Huawei MATE 30 PRO are si aceasta solutie gasita de catre compania Huawei, iar ea inseamna folosirea unei versiuni speciale a Android 10 in telefoane, una care vine cu unele dintre noutatile incluse de catre Google, far nu cu toate. Versiunea Android 10 care va fi inclusa in Huawei MATE 30 PRO nu va include niciuna dintre aplicatiile Google, si nici nu va include serviciile pe care compania americana le ofera pentru clientii sai, iar aici includem Google Assistant.

SOLUTIA din Huawei MATE 30 PRO pentru PROBLEMA MARE a Android

Huawei MATE 30 PRO va avea practic Android 10 modificat de catre Huawei, cu serviciile Google inlocuite cu cele proprii, iar aici vorbim si despre aplicatiile americanilor, care probabil vor avea alternative de la chinezi. Stim deja ca Huawei are inlocuitori pentru Google Drive, Google Play Store, si nu doar atat, insa nimic nu este la fel de bun precum ceea ce ofera Google, iar cei care vor cumpara Huawei MATE 30 PRO vor afla asta dupa achizitie.

Huawei MATE 30 PRO va fi un telefon mult mai prost fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, si e foarte bine ca toata lumea sa stie acest lucru deoarece tot ceea ce ofera americanii este extrem de important. Fara aplicatiile si serviciile de la Google, multi dintre utilizatorii care vor cumpara Huawei MATE 30 PRO vor observa ca nu mai pot accesa multe date, ca nu pot instala backup-uri din Google Drive, si nu doar atat.

Huawei MATE 30 PRO are o solutie proasta aleasa prin implementarea unui Android 10 fara aplicatiile si serviciile de la Google, dar ea nu este la fel de proasta precum cea care urma sa aduca Harmony OS in telefoane.

3 COMENTARII

  1. @gik. Ai perfecta dreptate! Sa speram sa fie treaba ok cu bootloaderul și atunci va fi telefonul cu custom rom și alte minuni inbatabil!