Bateria Samsung GALAXY S11 APARE Astazi intr-o PRIMA Imagine

Samsung GALAXY S11 are bateria prezentata astazi intr-o prima imagine care ne arata ce schimbari importante sunt pregatite de Samsung pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S11 baterie imagine

Samsung GALAXY S11 are astazi parte de o noua dezvaluire foarte importanta deoarece bateria noului telefon mobil apare intr-o prima imagine foarte interesanta care ne dezvaluie ce urmeaza sa primim. Puteti vedea mai jos ca vorbim despre versiunea E a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S11, iar bateria care este prezentata are o capacitate de nu mai putin de 4000 mAh, foarte mare indiferent despre ce model de telefon vorbim.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba pentru acest model o baterie destul de similara cu cea a Samsung GALAXY Note 10, dar cu mult diferita in comparatie cu cea folosita in Samsung GALAXY S10e in primavara. De ce s-a ales modificarea formei bateriei pentru acest model al Samsung GALAXY S11 nu se stie deocamdata, insa e foarte posibil ca placa de baza sa fi suferit modificari substantiale pentru a impune o asemenea schimbare.

Bateria Samsung GALAXY S11 APARE Astazi intr-o PRIMA Imagine

Samsung GALAXY S11e baterie

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa vina cu o gama foarte variata de modificari de la compania Samsung, deci e usor de inteles de ce ar fi modificari pentru placa de baza si baterie. Seprat de asta, pentru Samsung GALAXY S11 Plus se estimeaza ca bateria ar urma sa aiba 5000 mAh, o capacitate uriasa, dar totul depinde si de ceea ce va fi implementat pentru telefon astfel incat sa aiba nevoie si de foarte multa energie.

Samsung GALAXY S11 cu suport 5G integrat din fabrica pentru toate modelele va avea nevoie de multa energie pentru a oferi o autonomie buna, deci bateriile de capacitate mare sunt de asteptat. Daca versiunea E a Samsung GALAXY S11 va avea o baterie de 4000 mAh, atunci versiunea standard ar trebui sa aiba una de 4300 – 4500, o crestere sanatoasa in comparatie cu capacitatea bateriei din actualele modele.

Samsung GALAXY 11 va fi lansat in primavra anului 2020 de catre cei de la Samsung, este deja in plin proces de dezvoltare, asa ca urmeaza sa aflam si mai multe detalii foarte interesante in legatura cu el.