DACIA Duster 2021: Lansare in Aprilie, FOTO cu Schimbarile

DACIA Duster 2021 foto

DACIA Duster 2021 este versiunea facelift a noii masini pe care DACIA a confirmat-o in mod oficial pentru lansare deja prin directorul pentru Romania, iar acum aflam si ca in aprilie ar urma sa fie dezvaluita oficial. Presa franceza vine cu aceste informatii pentru noi, cei de acolo reusind sa descopere faptul ca la final de luna aprilie va fi dezvaluita in mod oficial DACIA Duster 2021, deci va fi un “cadou de iepuras” pe care DACIA ni-l face cu ocazia Pastelui.

DACIA Duster 2021 va fi dezvaluita in mod oficial la final de luna aprilie, insa abia in septembrie este asteptata punerea in vanzare a noului model de masina, astfel ca vom mai avea destul de asteptat pana va ajunge in reprezentante. DACIA Duster 2021 va beneficia de unele noutati care au fost lansate impreuna cu Logan si Sandero 3, cei de la DACIA ajungand totusi la concluzia ca ar trebui sa le ofere clientilor schimbari majore si din acest punct de vedere.

DACIA Duster 2021: Lansare in Aprilie, FOTO cu Schimbarile

DACIA Duster 2021 foto comapratie

DACIA Duster 2021 va avea o noua grila impozanta pentru partea frontala, aceasta fiind substantial modificata in raport cu ceea ce a fost oferit pana in momentul de fata de catre producator. Mai mult decat atat, bara este usor modificata, dar modificarea cea mai mare pentru partea frontala consta in noile faruri in forma literei Y, care au fost folosite initial la Logan si Sandero 3, si iata ca ajung inclusiv un noul DACIA Duster 2021 ca o schimbare majora pentru serie.

DACIA Duster 2021 foto stopuri

DACIA Duster 2021 va avea deasemenea parte de noi stopuri similare cu cele pe care le vedem in Logan si Sandero 3, inclusiv aceasta schimbare fiind surprinzatoare din moment ce integrarea lor era asteptata mai tarziu. Mai mult decat atat, DACIA Duster 2021 va avea implementat si noul sistem multimedia din Logan si Sandero 3, aceasta aducand o experienta mult imbunatatita pentru toti cei care vor sa profite de aceasta parte tehnologica.

DACIA Duster 2021 va avea deci parte de multe noutati extrem de interesante oferite pentru clientii din toata lumea, si e surprinzator ca ele vin chiar de la sedan-ul lansat in 2021.