DACIA Duster 2021: Decizia Radicala ce Afecteaza Noul Model

DACIA Duster 2021 restrangere

DACIA Duster 2021 este urmatorul model de masina pe care cei de la DACIA il pregatesc pentru lansare in momentul de fata pentru intreaga lume si exista destui clienti care asteapta cu mare interes, de ceva vreme, sa-l cumpere. DACIA Duster 2021 a avut cel putin o data amanata lansarea din cauza crizei semiconductorilor, care afecteaza producatorii de automobile din toata lumea, si se pare ca vom mai vedea si alte efecte ale ei.

DACIA Duster 2021 ar putea avea parte de eliminarea unor dotari din cauza crizei semiconductorilor, iar asta pentru ca Renault a decis deja sa faca acest lucru cu unele dintre masinile pe care le vinde sub brand propriu. Spre exemplu, Renault a eliminat din modelele noi ale Clio sistemul de infotainment cu eran de 10 inch, sau sistemul audio Bose, iar din DACIA Duster 2021 ar putea lipsi deasemenea unele dotari din cauza crizei semiconductorilor.

DACIA Duster 2021: Decizia Radicala ce Afecteaza Noul Model

DACIA Duster 2021 nu are la fel de multe dotari precum modelele pe care Renault le vinde sub brand propriu, dar chiar si asa, exista destule pe care compania romaneasca le poate elimina doar pentru a putea vinde masina. Din pacate, criza semiconductorilor pare sa fie una care nu va avea final pana la sfarsitul anului, iar asta pentru ca extrem de multe companii au nevoie de aceste componente extrem de importante pentru produsele pe care le fabrica, iar DACIA Duster 2021 e unul dintre ele.

DACIA Duster 2021 ar putea veni fara unele dintre dotarile pe care le vedem in Logan 3, inclusiv unele optiuni pentru sistemul de infotainment, sau cel audio, insa nu e exclus ca si alte dotari sa lipseasca atunci cand va fi lansat. Pe de alta parte, nu e de asteptat ca DACIA Duster 2021 sa aiba sisteme de siguranta care exista in Logan 3, sau cel putin nu toate, iar asta inseamna mai putine componente noi implementate, ceea ce simplifica foarte mult procesul de productie.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie lansat undeva prin luna iunie, insa in magazine ar putea ajunge abia prin septembrie, deci vom mai avea destul de asteptat dupa aparitia sa oficiala pe piata.