DACIA Duster 2021: VIDEO, Asa va Arata Noul Model de Masina

DACIA Duster 2021 se apropie cu pasi repezi de lansarea oficiala, iar asta pentru ca DACIA a filmat deja materialele de promovare pentru noua masina, si multumita lor avem parte inclusiv de o prezentarea a versiunii finale a SUV-ului. In clipul video de mai sus puteti vedea un concept facut de catre o publicatie germana pentru design-ul DACIA Duster 2021 in versiunea finala, si totul a fost destul de usor de realizat pentru ca nu vor fi foarte multe modificari.

DACIA Duster 2021 va fi o versiune facelift pentru seria de automobile a celor de la DACIA, iar asta inseamna ca vorbim despre modificari putine atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere hardware. In aceasta idee, clipul video de mai sus a putut fi creat usor de catre cei care l-au facut in baza imaginilor aparute cu DACIA Duster 2021 pana acum, dar si a zvonurilor privind faptul ca va avea componente de la Logan 3, si nu numai.

DACIA Duster 2021: VIDEO, Asa va Arata Noul Model de Masina

DACIA Duster 2021 va veni cu farurile in forma literei Y, dar si cu nou stopuri, grila barei frontale fiind deasemenea usor modificata, la fel ca si portbagajul, dar schimbarile totale sunt minore. Cei de la DACIA nu prea par dornici sa vrea sa faca modificari majore pentru DACIA Duster 2021 in momentul de fata, iar asta in conditiile in care seria de SUV_uri nu a mai fost actualizata de mult, iar urmatorul upgrade urias e inca foarte departe.

DACIA Duster 2021 va fi succedata de catre DACIA Duster 3, insa asta abia undeva prin 2024, deci inca mai este foarte mult de asteptat pana in momentul in care se va intampla acest lucru. DACIA Duster 2021 va ramane pana atunci principalul model de SUV pe care compania romaneasca il va mentine in vanzare, insa lansarea versiunilor noi va depinde foarte mult de felul in care se va descurca pe piata modelul actual al masinii.

DACIA Duster 2021 va fi lansat pe 22 iunie de catre compania DACIA, iar in reprezentante noul SUV ar putea sa ajunga in toamna, daca problema penuriei de semiconductori nu va amana si mai mult punerea in vanzare.