DACIA Duster 2021: Vestea Dezamagitoare Privind un Nou Model

DACIA Duster 2021 camioneta

DACIA Duster 2021 este modelul facelift din seria de SUV-uri pe care DACIA le vinde, si vorbim despre o masina care ar trebui sa fie prezentata saptamana viitoare de catre grupul romanesc. Despre DACIA Duster 2021 am aflat cam tot ceea ce trebui sa aflam, cu exceptia unui aspect foarte important, noutati in legatura cu modelul camioneta pe care compania romaneasca il vinde, despre el nefiind facute deocamdata afirmatii cu privire la noutatile pregatite.

DACIA Duster 2021 ar putea sa nu fie disponibila si in versiunea pick-up pe care DACIA o vinde acum, si sa fie oferit un facelift doar pentru modelul standard, cu 4 usi. Deocamdata nimic nu indica faptul ca DACIA Duster 2021 va fi oferita si intr-o versiune pick-up, iar asta pentru ca nu am vazut vreun zvon care sa anunte aceasta posibilitate, deci nu ar trebui sa ne gandim la acest lucru pana in momentul in care va fi facut si un anunt oficial cu privire la noua serie de masini.

DACIA Duster 2021: Vestea Dezamagitoare Privind un Nou Model

DACIA Duster 2021 va veni cu mai multe noutati din Logan 3 si Sandero 3, iar daca o versiune pickup va exista, atunci ar trebui sa vedem in ea inclusiv aceleasi schimbari precum in versiunea standard. Informatiile cu privire la o versiune pickup a DACIA Duster 2021 lipsesc asa cum au lipsit si inainte ca modelul initial sa fie anuntat in toamna anului trecut de catre DACIA, deci e posibil sa fie totusi interes destul de redus pentru masina, sau secretul e bine pastra.

DACIA Duster 2021 este programata pentru prezentare la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce a fost amanata deja o data din cauza problemei globale a semiconductorilor. Nu e exclus ca un model pick-up sa nu fie oferit tocmai pentru ca nu exista suficiente componente pentru a fi lansat si un asemenea model, iar DACIA Duster 2021 sa fie disponibil doar in versiunea standard la inceput, urmand ca un update pentru versiunea camioneta sa apara undeva in viitor.

DACIA Duster 2021 ar putea fi mai scump in versiunea standard, sau pick-up, cand va fi lansat, iar asta pentru ca vine cu o serie de noutati care nu sunt chiar atat de ieftine, pana la urma.