DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL pentru Romanii din Toata Tara

DACIA Logan 3 confort

DACIA Logan 3 este in centrul unui anunt oficial care a fost publicat de catre cei de la DACIA pentru romanii din toata tara, iar daca te numeri printre ei, atunci poate ca ar fi bine sa stii ce transmite. Cei de la DACIA aduc in atentie schimbarile implementate in DACIA Logan 3 pentru a o transforma intr-o masina care sa fie si mai confortabila pentru familiile care vor sa calatoreasca inclusiv pe distante lungi in Romania, ceva ce in aceasta perioada se intampla des.

DACIA Logan 3 are prezentata reorganizarea care a fost facuta la nivelul comenzilor esentiale pentru soferi, ele fiind grupate de catre DACIA intr-o singura zona care este mult mai usor accesibila soferilor. Bordul DACIA Logan 3, dupa cum unii dintre voi prea bine stiti deja, a fost regandit pentru a oferi o experienta mult maibuna de condus, iar DACIA aduce acum in atentie modul in care totul a fost schimbat in bine pentru noi cu noua masina.

DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL pentru Romanii din Toata Tara

DACIA Logan 3 a avut toata consola centrala modificata pentru a avea un aspect mult mai modern, dar si pentru a permite controlarea mai usoara a diverselor dotari care sunt disponibile soferilor. Mai mult decat atat, pentru DACIA Logan 3 este oferita deasemenea si optiunea de a ajusta volanul pe inaltime si adancime, astfel ca el poate fi pozitionat intr-un asemenea mod incat condusul sa fie cat mai confortabil pentru soferii care cumpara masinile.

DACIA Logan 3 a avut parte de o modernizare impresionanta, cu mult mai multe schimbari bune decat s-ar fi asteptat chiar si cei mai inraiti fani ai DACIA, insa aceasta este o veste grozava pentru noi. Stim deja ca DACIA Logan 3 este foarte apreciata pentru toate aceste modificari pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, insa DACIA ni le aduce in mod constant in atentie pentru a nu uita de ce merita cumparate masinile pe care le vinde.

DACIA Logan 3 a anuntat recent Duster 2021, modelul facelift al seriei de SUV-uri pe care le vinde de ceva vreme, insa separat de asta a confirmat inclusiv lansarea Logan 2022 pentru toamna anului 2021.