iOS 8 și o problemă foarte deranjantă a ecranului de blocare

  Utilizând iOS 8 încă din vară de la prima versiune beta am întâmpinat o problemă foarte deranjantă a ecranului de blocare, LockScreen, pe care inițial am pus-o în seama problemelor normale ale versiunilor beta. Din păcate de la iOS 8 beta 1 și până la iOS 8.1.1 ea nu a fost rezolvată în vreun fel și am întâlnit-o atât pe vechiul terminal iPhone 5S, cât și pe noul iPhone 6 Plus, deci nu este ceva legat strict de un terminal sau altul, ci o problemă a sistemului de operare.

  Vorbesc despre imposibilitatea de a accesa Control Center printr-un swipe în ecranul de blocare în anumite situatii, efectuarea gestului de jos în sus neavând vreun efect asupra iOS-ului, acesta rămânând complet impasibil la eforturile mele. Închiderea ecranului și apăsarea butonului Lock readuce terminalul la viață și Control Center poate fi accesat rapid folosind gestul predefinit de către compania Apple, problema apărând în mod constant când terminalul este blocat.

  Din păcate nu am găsit vreo rezolvare pentru ea, nici cu jailbreak și nici fără, deci nu pot decât să mă declar învins de iOS 8 care pare a fi cea mai proasta versiune a iOS de până acum. Voi ați întâmpinat această problemă cu terminalele voastre ?