Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Nou Model mai BUN CONFIRMAT

Samsung Galaxy S9 are un nou model mai bun confirmat oficial si in exclusivitate de catre autoritatil, multi clienti ai coreenilor urmand a fi suparati.

Samsung Galaxy S9 Nou Model BUN CONFIRMAT

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost lansate in martie de catre compania Samsung, insa daca va gandeati ca ele sunt singurele telefoane din serie care vor ajunge pe piata, ei bine va inselati amarnic. Samsung pregateste lansarea unui succesor pentru Samsung Galaxy S8, da ati citit bine, acesta fiind deja confirmat de catre autoritatile chinezesti de la TENAA cu numele de cod SM-G8850 si schimbari foarte importante.

Samsung Galaxy S9 va avea in aceasta versiune un ecran plat cu diagonala de 5.8 inch, deci acea curbura a ecranelor va disparea complet, iar un chip 9810 care are procesor cu frecventa de lucru mai mare va fi deasemenea folosit. Mai mult decat atat, aceasta noua versiune a Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea 6 GB RAM si o camera duala, deci va fi practic un Samsung Galaxy S9 Plus de dimensiuni mai mici, cu ecran plat si procesor mai puternic.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie vandut doar in China in acest format, iar compania Samsung va oferi acolo telefonul pe care trebuia sa il vanda peste tot, iar asta este o bataie de joc la adresa clientilor din restul lumii. Acest nou model al Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa copieze forma camerei iPhone X, schimbarile facute de catre coreeni vin pe fondul unei scaderi substantiale a vanzarilor in tara in ultimul an, o problema serioasa.

Samsung Galaxy S9 – un nou model mai bun a fost confirmat pentru lansare

Samsung Galaxy S9 Nou Model BUN CONFIRMAT 1

Samsung Galaxy S9 nu a avut succes la nivel global, vanzarile initiale fiind estimate ca avand o valoare cu 30% mai mica decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8, iar China e o problema si mai mare. Acolo Samsung a fost de mult intrecuta de catre producatorii chinezi, Apple fiind cu mult deasupra sa, iar Samsung Galaxy S9 nu pare sa fi ajutat in vreun fel situatia, asa ca un model nou si mai bun va fi lansat de catre coreeni pentru chienzi.

Samsung Galaxy S9 in aceasta noua versiune este o palma data tuturor celorlalti clienti care au cumparat modelele vandute in Europa, America si alte continente, iar cei de la Samsung stiu foarte bine asta. Desigur ca Samsung trebuie sa faca orice pentru a supravietui, iar noul model al Samsung Galaxy S9 va fi pe masura telefoanelor Huawei, Vivo, Oppo, si a altor producatori, care ofera specificatii mult mai bune decat cele ale telefoanelor Samsung.

Samsung Galaxy S9 era vazut de catre multi ca “salvatorul” companiei Samsung, ca un telefon care urma sa creasca vanzarile si sa mentina compania pe un trend ascdendent, dar desigur ca asta nu s-a intamplat. Desigur ca asta nici nu se va intampla prea curand, iar asta deoarece Samsung Galaxy S9 va fi lansat intr-o noua versiune doar inChina, iar cei care vor afla de existenta sa si nu-l vor putea cumpara, ar putea decide sa nu cumpere si celelalte modele.