OnePlus 7 PRO UMILESTE Samsung GALAXY S10 (VIDEO)

Samsung GALAXY S10 este umilit de catre OnePlus 7 PRO intr-o prima demonstratie video, iata cat de bun se dovedeste a fi telefonul chinezilor in final.

Samsung GALAXY S10 umilit OnePlus 7 PRO

OnePlus 7 PRO reuseste sa umileasca Samsung GALAXY S10, asa cum se astepta deja foarte multa lume, noul model de telefon al companiei chinezesti dovedind ca are foarte multe de “spus” in domeniul telefoanelor inteligente. Mai jos puteti vedea un test de performante facut intre un Samsung GALAXY S10 Plus si un OnePlus 7 PRO care au configuratii foarte similare, dar rezultatele obtinute sunt diferite, si nu in favoarea telefonului produs de coreeni.

Samsung GALAXY S10 folosit in acest test este modelul Plus care este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 855, la fel precum cel din OnePlus 7 PRO, acesta fiind cel mai performant pentru telefoanele Android. Samsung GALAXY S10 are deasemenea un mediu de stocare UFS 2.1, fata de cel 3.0 din OnePlus 7 PRO, fiind in “dezavantaj” cu 8 GB RAM, fata de 12 GB RAM, rezolutiile ecranelor fiind identice, iar de aici incolo nimic nu mai e o vreo surpriza.

OnePlus 7 PRO. UMILESTE Samsung GALAXY S10 (VIDEO)

Samsung GALAXY S10 este depasit de catre OnePlus 7 PRO atat in prima parte a testului, cand sunt deschise pentru prima oara aplicatiile in telefoane, si se face putina procesare in cadrul lor. In a doua parte a testului, cand aplicatiile sunt deschise din fundal pe Samsung GALAXY S10 si OnePlus 7 PRO, aici diferenta dintre cele doua modele de telefoane fiind mult mai mica, insa telefonul produs de catre chinezi iese totusi in avantaj, iar asta conteaza cel mai mult.

Samsung GALAXY S10 este cu 250 de dolari mai scump decat OnePlus 7 PRO, daca ne referim la modelele testate aici, insa chiar si in cazul modemelor cu specificatii inferioare, diferentele de pret si performante se pastreaza. Din pacate pentru Samsung GALAXY S10, si clientii telefonului, OnePlus 7 PRO ramane in continuare un telefon din seria celor care au performante foarte bune, iar compania Samsung este din nou depasita de catre chinezi cu un telefon mult mai ieftin.