iPhone 6 – noi componente apar in imagini, ofera noi detalii despre viitorul produs Apple

  Saptamana aceasta dezvaluirile legate de iPhone 6 continua, butoanele de volum fiind prezentate din nou, insa de aceasta data impreuna cu cablul care permite inchiderea terminalului, dar si sertarele SIM. Desi primele doua componente au fost prezentate intr-o serie de imagini anterioare, ele nu arata la fel, insa avand in vedere ca asteptam multiple modele ale iPhone 6, aceasta diferenta este normala.

  Butoanele de volum apar in formula completa in imaginea de mai sus, distanta dintre ele fiind mai mare decat la iPhone 5S, iar in cazul cablului ce face legatura cu butonul Power vorbim despre o posibila crestere a dimensiunii butonului. Din pacate acest cablu nu confirma in vreun fel mutarea pozitiei butonului Power in partea laterala dreapta a iPhone 6, insa schimbarea pare foarte probabila.

  In ceea ce priveste sertarele SIM, ele confirma ceea ce stiam deja, ca Apple va pastra in iPhone 6 aceleasi culori space grey, argintiu si auriu utilizate deja pentru iPhone 5S. Acestea fiind spuse, pe masura ce ne apropiem de inceperea efectiva a procesului de productie vom vedea si informatii noi cu privire la design-ul si functionalitatea iPhone 6.