Retelele 5G si PERICOLUL ASCUNS pentru TOTI Oamenii

Retelele 5G creeaza un pericol ascuns pentru toti oamenii care vor fi in raza lor de acoperire. masuri importante fiind necesare pentru a ne proteja in viitor.

Retelele 5G PERICOLUL ASCUNS Oamenii

Retelele 5G reprezinta viitorul industriei telefoniei mobile, iar asta pentru ca ele promit sa aduca viteze foarte mari de navigare pe internet si latente mici pentur a controla orice de la distanta, sau a juca jocuri. Retelele 5G promit sa revolutioneze lumea in care traim, insa conform expertilor in tehnologiile GSM, exista un imens pericol ascuns pe care toti oamenii vor trebui sa il suporte pentru ca aceste noi tipuri de retele sa fie create pana in 2020.

Retelele 5G sunt prezentate de catre experti ca fiind un imens pericol din cauza radiatiilor pe care antenele lor urmeaza sa le emita, acestea urmand a fi instalate la distante mult mai mici decat retelele 4G LTE. Conform expertilor in tehnologiile GSM, pentru ca retelele 5G sa ofere viteze foarte bune de internet, antene de dimensiuni relativ mici trebuie instalate la cam 76 de metri una de cealalta, iar asta urmeaza sa creasca densitatea de antene GSM pe intreaga planeta.

Retelele 5G si pericolul ascuns pentru toti oamenii

Retelele 5G ar urma sa aiba nevoie de sute de mii, sau milioane, de antene instalate in SUA, de exemplu, pentru a putea oferi vitezele foarte rapide si latentele foarte mici pe care operatorii de telefonie mobila le promit. Daca densitatea de antene GSM va fi crescuta pentru ca retelele 5G sa fie intr-adevar lansate in diverse tari, atunci vorbim intr-adevar despre un pericol mult mai mare la care toti oamenii sunt expusi din cauza radiatiilor emise de catre antene.

“The wireless industry’s determination to bring about the Internet of Things, despite the massive increase in radiation exposure this would unleash, raises the stakes exponentially. Because 5G radiation can only travel short distances, antennas roughly the size of a pizza box will have to be installed approximately every 250 feet to ensure connectivity. Industry is going to need hundreds of thousands, maybe millions, of new antenna sites in the United States alone. So people will be bathed in a smog of radiation 24/7.”

Retelele 5G sunt necesare pentru evolutia rasei umane, vitezele de internet promise de catre acestea urmand a facilita implementarea de noi tehnologii inovatoare in masini, avioane, trenuri, telefoane, laptop-uri si multe altele. Desi retelele 5G vor aduce beneficii enorme pentru intreaga omenire, pericolul mai mare la care sunt expusi oamenii din cauza radiatiilor emise de o crestere a densitatii antenelor ar putea fi un obstacol major in carea extinderii acestor retele.