Castigatorul – Concurs: Castiga Diablo III pentru PC si Mac oferit de evoMAG.ro!

[youtube]http://youtu.be/K-ZA7NLSRhg[/youtube]

  Diablo III este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale momentului, cei de la Blizzard reusind sa atraga atentia a milioane de gameri cu un nou titlu extrem de interesant. Acum cateva saptamani Blizzard a organizat un open beta weekend si am vazut atunci ca multi dintre voi sunt interesati de acest joc, asa ca impreuna cu cei de la evoMAG.ro va ofer posibilitatea de a castiga o copie a Diablo III. Aceasta versiune functioneaza atat pe PC cat si pe Mac-uri, deci nu conteaza ce calculator aveti, iar incepand din 15 mai il veti gasi in magazine, cei de la evoMAG.ro avandu-l disponibil pentru precomanda aici.

  Pentru a participa la concurs trebuie sa :

  1.  ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook. Daca nu faceti acest lucru nu voi putea valida castigatorul si premiul vostru va fi restras in cazul neindeplinirii acestei conditii.
  2. Concursul trebuie partajat printr-un retweet pe Twitter sau un share(NU like) pe Facebook, pe pagina personala, folosind butoanele din acest articol. Trebuie sa partajati articolul pe contul de pe care ma urmariti sau pe cel pe care m-ati adaugat ca si prieten.
  3. Trebuie sa lasati in acest articol un comentariu cu textul Particip si este recomandabil sa lasati un link catre contul vostru de pe Twitter sau contul de pe Facebook in campul website al formularului de comentarii.

  Concursul se va incheia pe data de 15 mai 2012 la ora 08:00, dupa care voi alege un castigator.

Conditii de descalificare

  1. Nerespectarea macar a uneia dintre cele 4 conditii ale regulamentului de participare.
  2. Inscrierea multipla folosind acelasi nickname ori aceeasi adresa de email ori acelasi IP.
  3. Refuzul de a raspunde la cererea de verificare a conditiilor de participare la concurs in termen de maxim 3 zile de la trimiterea email-ului de contactare de catre un reprezentant al organizatorilor.

UPDATE: Castigatorul jocului Diablo III oferit de evoMAG.ro este Lita Florin. Am extras trei potentiali castigatori, insa nu a fost nevoie sa trec de primul, asa ca felicitari lui!

Daca nu ati avut norocul de a castiga jocul in cadrul concursului atunci il aveti disponibil pentru precomanda aici.