CES 2015: Baby Glgl este biberonul inteligent pentru copilul tau

 

Baby Glgl CES 2015

  Daca recent ai devenit parinte si te afli in cautarea unor produse care sa iti usureze viata, ei bine la CES 2015 si-a facut aparitia Baby Glgl, un biberon inteligent pentru bebelusi. Fabricat de catre compania care a produs furculita inteligenta care ne monitorizeaza tabieturile privind mancarea zilnica, biberoul te ajuta sa-ti hranesti eficient bebelusul.

  Baby Glgl este practic un fel de carcasa pentru biberoanele folosite in procesul de hranire al bebelusilor, ea fiind dotata cu un inclinometru. Acest inclinometru are rolul de a ne spune care este inclinatia potrivita pentru sticla in timpul hranirii pentru a evita crearea de bule de aer in sticla, bebelusul avand parte de o masa mult mai linistita prin folosirea sa.

  Baby Glgl este dotat cu trei LED-uri care ne ajuta sa gasim inclinatia potrivita pentru a hrani bebelusul in fiecare zi, Ideea din spatele biberonului inteligent este de a reduce simptomele de colica la bebelusii hraniti in acest mod si desi compania nu a derulat teste clinice, ea se bazeaza probabil pe dorinta parintilor de a avea copii cat mai sanatosi.

  Baby Glgl este programata pentru lansare in cursul acestui an la un pret de aproximativ 100€, unul destul de mare pentru un dispozitiv care nu are o functionalitate extraordinar de inovatoare.