Apple Music are probleme de functionare

Apple Music are probleme de functionare in momentul de fata, multi utilizatori din lumea intreaga raportand faptul ca serviciul de streaming audio al celor de la Apple nu efectueaza in mod corect cautari pentru muzica direct din aplicatia Muzica, Music, a iDevice-urilor noastre.

Problema a aparut initial in cursul noptii trecute, atunci fiind publicate si primele plangeri pe diverse retele de socializare, ea intensificandu-se in cursul acestei zile si mai jos puteti vedea o confirmare a faptului ca ea exista inclusiv in Romania, deci vorbim despre o problema globala.

Practic in momentul in care utilizatorul apasa butonul de cautare in Apple Music va vedea o lista goala fara vreun rezultat, asta desi in timpul scrierii cuvintelor pentru a initia cautarea sunt afisate rezultate in timp real pentru melodiile disponibile in iTunes Store.

Compania Apple nu a confirmat existenta problemei si probabil nici nu o va face, insa in ciuda acestui lucru, ea afecteaza foarte multi utilizatori de iDevice-uri de pe planeta si pana una-alta, daca o intampinati, stiti ca nu aveti cum sa o rezolvati.

Apple Music problema cautare