Prima Pagina Apple Music Apple Music are probleme de functionare

Apple Music are probleme de functionare

Apple Music are probleme de functionare in momentul de fata, multi utilizatori din lumea intreaga raportand faptul ca serviciul de streaming audio al celor de la Apple nu efectueaza in mod corect cautari pentru muzica direct din aplicatia Muzica, Music, a iDevice-urilor noastre.

Problema a aparut initial in cursul noptii trecute, atunci fiind publicate si primele plangeri pe diverse retele de socializare, ea intensificandu-se in cursul acestei zile si mai jos puteti vedea o confirmare a faptului ca ea exista inclusiv in Romania, deci vorbim despre o problema globala.

Practic in momentul in care utilizatorul apasa butonul de cautare in Apple Music va vedea o lista goala fara vreun rezultat, asta desi in timpul scrierii cuvintelor pentru a initia cautarea sunt afisate rezultate in timp real pentru melodiile disponibile in iTunes Store.

Compania Apple nu a confirmat existenta problemei si probabil nici nu o va face, insa in ciuda acestui lucru, ea afecteaza foarte multi utilizatori de iDevice-uri de pe planeta si pana una-alta, daca o intampinati, stiti ca nu aveti cum sa o rezolvati.

Apple Music problema cautare

 • Andrei78

  Mie îmi merge

 • sorin

  Nu e nimic nou – ciclic , toate cele cateva servicii Apple au probleme de functionare . mai acum cateva zile nu mergea iMessage . Si ne mai intrebam de ce Apple nu exista in segmentul Entreprise .

 • Graffy

  Aceeași problema cu iMessage-ul , in setări imi arată că se conectează ..

 • Viorel Predatorul

  Păcat că Apple se expune riscului reputațional cu toate astea. La capitolul ăsta, Google este mult mai bine pregătită, atâta vreme cât perioadele de inactivitate ale serviciilor sale sunt de ordinul câtorva secunde pe an, și mai ales gândindu-ne ce bază de clienți are Google. Nici Microsoft nu stă rău.

  Apple nu prea pare pregătită să ofere servicii de asemenea acoperire, câtă vreme se pare să aibă o infrastructură hardware neadecvată.
  Între timp, Tim Coock stă și numără bani, Steve Jobs se răsucește în mormânt, unii consumatori sunt revoltați, iar fanii sunt oricum în extaz, indiferent ce s-ar inrampl.

 • sorin

  Tare – Tim Cook sta si numara banii – hahaha . Poate toti inginerii Apple sunt ocupati cu camera aia si masina Apple .
  Serios – capabilitatea Apple de a oferii niste servicii decente , lasa mult de dorit.
  Si daca te uiti doar pe site-ul asta , cel putin de doua ori pe luna cate un serviciu nu merge . Dar era la fel si pe vremea lui Jobs . Ce s-ar intampla daca Exchange-ul sau cloud-ul lui Microsoft ar merge ca serviciile Apple ?

 • disqus_DPH51pchVl

  Trollii la datorie

 • sorin

  Poate gaseai si tu o scuza celor de la Apple , dar se pare ca tu trollezi . Noi suntem de vina ca Apple are serviciile varza – dar na , nu poti sa te pui cu “ecosistemul” .

 • Mai există ceva la Apple care să funcționeze bine?