iOS 10.2 – 6 probleme mari pentru iPhone si iPad

Problemele iOS 10.2 pe iPhone sau iPad implica reporniri aleatorii, deconectarea Bluetooth, neconectarea la iTunes, sau refuzul de a sterge aplicatii.

iOS 10.2 are probleme dupa instalarea pe iPhone si iPad, iar acest lucru a fost raportate in repetate si repetate randuri pe retelele de socializare din intreaga lume. V-am vorbit dimineata despre problemele iOS 10.2 cu bateria si despre faptul ca exista inchideri aleatorii, sau scaderi inexplicabile ale procentajului bateriei in timpul folosirii obisnuite a iPhone sau iPad.

Acum va vorbesc despre alte 6 probleme mari ale iOS 10.2 care au fost raportate pe retelele de socializare, insa unele dintre ele nu sunt raportate de la fel de multe persoane care se plang de baterie. Chiar si asa, iOS 10.2 genereaza probleme mari cu terminale iPhone care repornesc aleatoriu in timpul folosirii fara ca vreo explicatie clara sa fie oferita chiar si de catre angajatii Apple.

Mai mult decat atat, alte persoane se plang din cauza faptului ca problemele iOS 10.2 se extind si la imposibilitatea de a conecta un iPhone sau iTunes, sau de a sterge aplicatii. Adaugam aici si refuzul Touch ID de a debloca terminalele iPhone care au iOS 10.2, insa toate aceste probleme nu sunt la fel de raspandite precum cele care au in centru bateria.

iOS 10.2 – 6 probleme mari pentru iPhone si iPad

O problema iOS 10.2 care exista inca din momentul lansarii iOS 10 are legatura cu castile EarPods, acestea refuzand uneori sa redea sunete, sau sa lase microfonul sa functioneze in timpul apelurilor. Problemele sunt vechi de 3 luni, iar in iOS 10.2 compania Apple nu le-a rezolvat, deci probabil americanii nu au idee cum sa faca acest lucru pentru a linisti clientii.

In final, a cincea problema iOS 10.2 este tot una vechie, mai exact cea din cauza careia orice accesorii Bluetooth se deconecteaza de la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, sau redau sunet distorsionat. Aceasta problema este extrem de frustranta pentru cei care nu pot folosi casti cu cablu deoarece castile Bluetooth fie nu pot reda sunete, fie le redau intr-un mod care strica intreaga experienta.

Problemele iOS 10.2 au fost raportate de catre foarte multe persoane, cu accest principal pe baterie si secundar pe celelalte mentionate in acest articol. Adunate, toate prezinta o imagine sumbra a iOS 10.2, care mosteneste multe dintre problemele versiunilor anterioare ale sistemului de operare, fara ca Apple sa le rezolve.

Voi ati experimentat aceste probleme iOS 10.2 pana acum ?

probleme-ios-10-2-iphone-ipad