Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: Anuntul UIMITOR din cauza PROBLEMELOR

Samsung Galaxy S9: Anuntul UIMITOR din cauza PROBLEMELOR

Samsung Galaxy S9 are probleme serioase, iar compania Samsung ar fi luat recent o decizie surprinzatoare cu privire la seria sa de telefoane mobile.

Samsung Galaxy S9 Anunt UIMITOR PROBLEME

Samsung Galaxy S9 a fost lansat luna trecuta de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, insa imediat dupa deschiderea precomenzilor a fost anuntat faptul ca acestea ar fi cu 30% mai mici decat cele pentru Samsung Galaxy S8. Cei de la Samsung au spus ca peste un milion de persoane au testat noile Samsung Galaxy S9 in magazinele din Coreea de Sud, insa chiar si asa, vanzarile ar fi cu mult sub asteptarile companiei coreene.

Samsung Galaxy S9 are si alte probleme importante anuntate de catre clienti dupa lansare, iar in baza tuturor acestor lucruri, se pare ca productia telefoanelor ar fi fost redusa de catre coreeni in fabrici. Conform unor informatii furnizate astazi de catre analisti, productia Samsung Galaxy S9 ar fi fost redusa de catre compania Samsung de la 40 de milioane de unitati la 36 de milioane de unitati, deci o reducere de 10%, in total.

Samsung Galaxy S9 are productia redusa la mai putin de o luna dupa lansarea oficiala, iar daca informatiile sunt adevarate, atunci vorbim despre o problema uriasa pentru coreeni cu noua serie de telefoane. Daca Samsung Galaxy S9 s-ar fi vandut in cantitati mari, atunci sansele ca productia sa fi crescut erau mult mai mari, insa avand in vedere felul in care au evoluat vanzarile pentru telefoanele coreenilor, se pare ca efectul este de fapt invers.

Samsung Galaxy S9 – anuntul uimitor din cauza problemelor

Samsung Galaxy S9 aduce foarte multe noutati pentru fanii companiei Samsung, insa putine dintre ele sunt cu adevarat importante si justifica intr-o adevarat masura cresterea pretului de vanzare impusa de catre coreeni. O parte din motivele pentru care clientii ignora Samsung Galaxy S9 au la baza pretul mai mare perceput de catre Samsung, compania coreena urmand strategia celor de la Apple, care se pare ca a fost deasemenea un esec.

“Apple’s main rival, Samsung, also is seeing consumers push back on higher-priced smartphones. Supply chain checks suggest Samsung recently cut planned production of its flagship Galaxy S9 smartphone this year to 36 million units from 40 million.”

Samsung Galaxy S9 contribuie totusi la intarirea ideii ca telefoanele premium trebuie sa fie mai scumpe, iar pana cand se va stabili faptul ca aceasta strategie este un esec, mai multi producatori vor lansa telefoane nejustificat de scumpe. E foarte probabil ca si telefoanele celorlalti producatori sa aiba soarta iPhone X si Samsung Galaxy S9 daca vor fi la fel de scumpe, dar aici castigam noi, consumatorii, pentru ca strategiile ar putea fi regandite.

Samsung Galaxy S9 este disponibil in momentul de fata in Romania pentru achizitie, compania coreeana lansand telefonul la mijlocul lunii trecute, insa e greu de spus ce fel de succes a avut in tara noastra. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S9 pare sa nu inregistreze vanzari chiar atat de grozave in momentul de fata iar daca productia a scazut intr-adevar, atunci vor exista cu siguranta si foart emulte alte confirmari.

 • Secrets

  sincer sa fiu si eu am renuntat anul acesta la seria s9 cum am renuntat si la s7 si atunci am facut prostia sa trec la iphone 7, dar nu regret ca am dat o a doua sansa la ios (am invatat ca ios nu e de mine din cauza limitelor) anul acesta voi trece pe note.

 • Srb Srb

  Foarte bine

 • Gabb

  Si eu am un s7 edge foarte multumit de el pana in prezent nu ma intereseaza iphone deloc dar s8 si s9 prețuri cam scumpe pentru românia la ce salariu e..ce sa vorbim de iphone…

 • Stl stl

  Atmos sound..

 • Eșecul ar putea fi si din cauza ca S9 nu aduce ceva nou fata de S8. S8 a adus un design schimbat fata de S7.

 • Viorel Predatorul

  Ca să fiu sincer, reducerea de 10% a producției nu mi se pare un eșec, nici o problemă uriașă așa cum o descrie articolul.
  Este o problemă de bugetare de estimare a vânzărilor (care au fost prea optimiste) dar nu o văd ca pe o problemă uriașă.

  Samsung nu este așa dependentă de un singur model de smartphone cum este Apple.

 • catalin nicolaev

  Magarii mor de drumul lung si prosti inganfati,………. de grija vinzarilor Samsung

 • catalin nicolaev

  Dumnezeule mare, de ce romanul se plange constant si fara jena de pretul mare al unui varf de gama ????????????????

 • MrUnivers

  Pt ca e sarac🧐

 • sudteamromania

  Ca mai toți androizii, au ceva cu care se mândresc …gura mare!

 • Viorel Predatorul

  Și cu cel mai performant sistem de operare pentru mobile din lume, adică cu Android.

 • Bogdan

  Mai bine iti iei nokia sau pixel

 • amfetamin

  Eu am zis inainte de lansarea lui S9 ca daca pretul de comercializare vehiculat se va adeveri(si asa a si fost,adica 850 euro S9-950 euro S9 plus) in maxim 3 luni de zile vor injumatati productia. Asta cu 10% scadere in prima luna e doar inceputul,mai sunt 2 luni,mai vorbim atunci.

 • Olimpiu

  Cred ca s-a cam prins lumea ca flagship-urile le iau prea multi bani pentru o putere de procesare pe care n-o folosesc niciodata la max.