Samsung GALAXY S11. PATRU Schimbari SIGURE pentru Telefon

Samsung GALAXY S11. Patru schimbari majore pentru noul telefon sunt sigure pentru implementare in acest moment, iata de ce vor avea parte clientii.

Samsung GALAXY S11. PATRU Schimbari SIGURE pentru Telefon

Samsung GALAXY S11. Desi inca se afla in prin proces de dezvoltare in vederea lansarii in prima parte a anului 2020, pentru noul model de telefon sunt deja cunoscute patru dintre schimbarile importante pregatite. Vorbim despre noutati care vin pentru Samsung GALAXY S11 multumita implementarii lor in Samsung GALAXY NOTE 10, compania coreeana urmand a oferi aceleasi schimbari inclusiv pentru modelul pregatit pentru anul viitor.

Samsung GALAXY S11. Prima schimbare importanta este eliminarea portului audio de 3.5mm, aceasta schimbare fiind facuta pentru a elibera spatiu pentru alte componente importante in carcasa telefonului. A doua schimbare mare pentru Samsung GALAXY S11, probabil versiunea 5G, va fi eliminarea suportului pentru cardurile microSD, acesta disparand din versiunea Plus a seriei Note 10, si e destul de sigur ca versiunea Plus a urmatoarei serii nu o va avea.

Samsung GALAXY S11. PATRU Schimbari SIGURE pentru Telefon

Samsung GALAXY S11. Perforatia ecranului viitorului model de telefon urmeaza sa fie deasemenea considerabil mai mica decat cea pe care o vedem in actualele modele existente la vanzare, iar asta e o modifiare substantiala. Cei de la Samsung s-au laudat din plin cu aceasta modificare mare pentru Note 10, si e cam sigur ca in Samsung GALAXY S11 ea va fi deasemenea oferita, mai ales ca multa lume s-a plans de perforatiile seriei din 2019.

Samsung GALAXY S11. A patrau schimbare este implementarea noului sistem de incarcare rapida prin cablu la 45W, acesta fiind oferit doar in Note 10 Plus, si probabil va ajunge doar in S11 Plus in primavara anului viitor. Incarcarea rapida la 45W este o functie extrem de buna, iar in Samsung GALAXY S11 va ajunge sigur pentru ca este una dintre schimbarile pe care lumea a laudat-o cel mai mult pana in momentul de fata la seria Note 10.

Samsung GALAXY S11. Aceste patru schimbari vor fi mai mult ca sigur oferite pentru telefon, insa sunt doar unele dintre cele care vor ajunge la toti utilizatorii anul viitor.