Huawei MATE 30 Pro. Problema cea mai mare inainte de lansare

Huawei MATE 30 Pro. Iata problema cea mai mare pe care o are telefonul inainte de lansarea pregatita pentru luna viitoare de catre compania chinezeasca.

1

Huawei MATE 30 Pro. Problema cea mai mare inainte de lansare

Huawei MATE 30 Pro. Telefonul asteptat de catre foarte multi dintre fanii companiei Huawei are o problema foarte mare inainte de a ajunge efectiv in magazine, iar acest lucru a fost confirmat chiar ieri. V-am spus ca telefoanele Huawei vor beneficia in continuare de actualizari multumita unei extinderi a exceptiilor de colaborare comerciala dintre companiile americane si cea chinezeasca, dar pentru Huawei MATE 30 Pro vestile nu sunt bune.

Huawei MATE 30 Pro. Ceea ce face Donald Trump nu schimba absolut deloc situatia actuala care impiedica Huawei sa obtina licentele de folosire a Android in acest telefon, dar si componentele principale pentru dispozitiv. Practic SUA doar mentine situatia actuala, iar Huawei MATE 30 Pro are sanse foarte mici de a fi lansat pe 19 septembrie, asa cum se zvonea, iar asta pentru ca Android nu poate fi licentiat pentru el din cauza sanctiunilor din SUA.

Huawei MATE 30 Pro. Problema cea mai mare inainte de lansare

Huawei MATE 30 Pro. Implementarea Harmony OS in telefon nu e tocmai o solutie, iar asta pentru ca nimeni in afara Chinei nu va dori sa-l aiba in telefon, deci chinezii probabil vor incerca sa traga de timp. E posibil ca Huawei MATE 30 Pro sa fie prezentat pe 19 septembrie, dar lansarea sa fie programata pentru o data ulterioara, asa cum s-a intamplat cu seria Honor 20, iar chinezii vor astepta ca sanctiunile sa fie ridicate de Trump.

Huawei MATE 30 Pro. Din pacate, lipsa acestui telefon din oferta de toamna pentru smartphone-uri va reduce substantial concurenta pe aceasta piata, dar chinezii il prezinta inaintea lansarii iPhone 11 pentru a-i afecta vanzarile. Stiind ca nu pot lansa Huawei MATE 30 Pro prea curand, chinezii incearca doar sa afecteze vanzarile celor de la Apple, si nimic mai mult, insa e posibil sa nu reuseasca decat sa-i ndeparteze si mai mult pe fanii din lumea intreaga.

Huawei MATE 30 Pro. Foarte multe noutati importante sunt anuntate pentru acest model de telefon, asa ca ramane doar de vazut cate dintre ele se vor dovedi a fi adevarate, si cand va apare.a