Android 10. Anuntul IMPORTANT Facut Azi de catre Google (VIDEO)

Android 10. Un anunt foarte important a fost facut astazi de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce se va schimba.

Android 10. Dupa foarte multe luni de asteptare, compania Google a facut astazi anuntul pe care foarte multi dintre cei care folosesc telefoanele cu acest sistem de operare il asteptau de la americani. Mai exact, Android 10 urmeaza sa fie denumirea finala a sistemului de operare, iar asta in ciuda faptului ca mai toata lumea se astepta ca Android Q sa fie de fapt denumirea sub care actualizarea ar urma sa ajunga in telefoanele din lumea intreaga.

Android 10. Noua denumire este prezentata de catre cei de la Google intr-o serie de clipuri video care explica si de ce s-a luat decizia de a schimba branding-ul pentru numele sistemului de operare. In mijlocul acestor explicatii sta faptul ca Google vrea sa faca denumirile sistemului de operare mult mai usor de inteles, astfel ca Android 10 este ceva simplu si logic pentru toti cei care abia asteapta sa instaleze actualizarea in telefoane.

Android 10. Anuntul IMPORTANT Facut Azi de catre Google (VIDEO)

Android 10. Schimbarea reprezinta o trecere de la denumirile pe care Google le-a folosit pana acum pentru sistemul de operare, multa lume neintelegand ce inseamna astea, sau la ce deserturi fac referire. Probabil ca doar versiunea KitKat a rezonat cu mai toti utilizatorii, celebrul brand de ciocolata fiind cunoscut in intreaga lume, insa Android 10 va simplifica si mai mult lucrurile, si deschide calea spre denumiri mai simple in viitor.

Android 10. Schimbarea denumirilor pentru sistemul de operare vine aproape cu lansarea in versiunea finala, care va ajunge intai in telefoanele din seria Google Pixel, si mult mai tarziu pe alte telefoane. Android 10 va ajunge pe telefoanele de la Samsung abia undeva prin iarna, iar in cele Huawei nu se stie daca va ajunge prea curand, sanctiunile din SUA impiedicand implementarea actualizarii pentru ele de catre chinezi.

Android 10. Schimbari foarte importante sunt facute pentru aceasta versiune a sistemului de operare pentru telefoane, multe dintre ele fiind testate inca de prin mai, cand update-ul a fost dezvaluit oficial.