iPhone 9: Functia EXCLUSIVA ce va LIPSI din iPhone X Plus

iPhone 9 va avea o functie exclusiva care va lipsi din iPhone X Plus, compania Apple urmand a oferi ceva ce lumea nu credea posibil prea curand pentru telefoane.

iPhone 9 Functia EXCLUSIVA LIPSI iPhone X Plus

iPhone 9 va avea implementata de catre compania Apple o functie exclusiva care va lipsi din iPhone X Plus, iar asta desi unele zvonuri aparute in ultimele saptamani sugerau faptul ca Apple o va integra in cel putin ambele modele. Mai exact, conform unei publicatii chinezesti, iPhone 9 urmeaza sa aiba functionalitate dual-SIM integrata de catre compania Apple exclusiv pentru China, ceva ce a fost anuntat de unele zvonuri, dar negat de catre altele.

iPhone 9 cu suport dual-SIM pentru China ar fi un model care va fi vandut doar acolo, adica un al “patrulea” model al celor din Cupertino, separat de modelul standard al iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus. Recent iOS 12 a confirmat iPhone cu dual-SIM, insa se pare ca iPhone 9 ar fi acel model, si nu iPhone X Plus, asa cum s-a speculat pentru ca este cel mai scump, iar integrarea tehnologiei ar fi cumva absorbita in costul telefonului.

iPhone 9: Functia EXCLUSIVA ce va LIPSI din iPhone X Plus

iPhone 9 nu a fost prezentat in momentul de fata in vreo versiune care sa aiba un sertar SIM care sa permita introducerea a doua cartele, insa daca telefonul va exista, atunci vom vedea cu siguranta si o macheta de acest gen. E foarte posibil ca ele sa apara acum ca a fost dezvaluit faptul ca doar iPhone 9 ar urma sa aiba suport dual-SIM, insa e greu de spus inca de pa acum daca informatiile acestea sunt adevarate, sau si iPhone X Plus va avea acest suport.

“According to Foxconn employees, Apple may launch two different models of the LCD version of the iPhone this year , one of which is likely to be the new “Double Card Dual Standby” new machine.”

iPhone 9 este versiunea cea mai ieftina din seria ce va fi lansata in acest an, telefonul urmand a semana cu iPhone X, doar ca va avea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, o camera standard, 3D Touch urmand a lipsi deasemenea. e posibil ca versiunea pentru China a iPhone 9 cu suport dual-SIM sa fie si mai scumpa decat cea vanduta in restul lumii, compania Apple putand cere mai multi bani pentru aceasta tehnologie pregatita pentru clienti.