iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania

  La peste o luna de la prezentarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, compania Apple a anuntat in cursul acestei zile LANSAREA OFICIALA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania pe data de 31 octombrie, o zi de vineri. Dupa cum probabil va asteptati dela, iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi disponibile in Romania la cei trei mari operatori de telefonie mobila: Telekom, Orange si Vodafone, insa marile magazine online le vor avea deasemenea disponibile pentru achizitie.

UPDATE 4: Afla aici tot ce trebuie sa stii despre lansarea iPhone 6S in Romania

UPDATE 3: Află aici cât costa iPhone 6 în România

UPDATE 2: Aici aflati pret iPhone 6 și iPhone 6 Plus la abonament și fără abonament pentru Telekom Romania, Orange și Vodafone

UPDATE: iPhone 6 și iPhone 6 Plus urmează să fie disponibile pentru precomandă, afla aici cand!

LANSARE iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania

  Cu o lansare programata pe 31 octombrie, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt asteptate de foarte multi fani Apple din Romania, mai exact de catre cei care nu si-au facut inca curajul de a cumpara produsul din magazinele care il au disponibil. In aceasta pagina gasiti in continuare iPhone 6 si iPhone 6 Plus IN STOC, magazinele urmand a le avea disponibile pentru achizitie pana in ziua lansarii, daca stocurile le vor permite acest lucru.

PRET iPhone 6 si iPhone 6 Plus ROMANIA

  Daca va intrebati ce pret vor avea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, ei bine va spun ca la magazinele online ar putea fi comercializate la PRETURI ce incep de pe la 3400 LEI, cu aproximativ 80€ mai mari decat cele din Apple Store. In ceea ce priveste operatorii de telefonie mobila, ma astept ca Telekom, Orange si Vodafone sa vanda iPhone 6 si iPhone 6 Plus la pret de Apple Store, adica incepand de la 700€, pretul practicat in Germania, Franta, etc.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus la TELEKOM Romania

  La mai putin de 3 ore de la anuntul oficial Apple privind lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in tara noastra, operatorul de telefonie mobila TELEKOM ROMANIA a anuntat ca va comercializa terminalele incepand cu 31 octombrie. Mai mult decat atat, Telekom Romania este singurul operator de telefonie mobila din tara care a anuntat si deschiderea unei sesiuni de precomenzi iPhone 6 si iPhone 6 Plus incepand cu data de 24 octombrie.

  Precomenzile vor fi inregistrate prin intermediul propriului website, atunci operatorul urmand a anuntat si abonamentele pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Orange

  Din pacate la momentul scrierii acestui articol Orange Romania nu a anuntat absolut nimic in legatura cu lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in propria retea de distributie, insa probabil o va face in cursul zilei de maine. Daca Telekom va deschide o sesiune de precomenzi pentru terminal, ma astept ca Orange sa faca exact acelasi lucru, insa ramane de vazut ce vor decide ei.

UPDATE: Orange Romania a anuntat oficial comercializarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Vodafone

  Urmand exemplul celor de la Telekom, cei de la Vodafone au anuntat cavor comercializa iPhone 6 si iPhone 6 Plus in tara noastra incepand cu data de 31 octombrie, creand si o pagina speciala pentru produse. Cei de la Vodafone au deschis deocamdata o sesiune de pre-inregistrari pentru cele doua terminale, utilizatorii inscrindu-se intr-un newsletter prin care vor fi anuntati cand vor fi puse in vanzare cele doua produse noi.

  Nu se stie daca Vodafone va deschide o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa presupun ca o va face.

UPDATE: Vodafone anunta ca va oferi iPhone 6 si iPhone 6 Plus la precomanda.

De unde cumpar iPhone 6 si iPhone 6 Plus ?

  In momentul de fata il poti cumpara chiar si din aceasta pagina, insa incepand cu 24 octombrie il vei putea precomanda cel putin de la operatorul de telefonie mobila TELEKOM Romania, iar din 31 octombrie de aproape oriunde. Incepand din 31 octombrie iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi disponibile pentru achizitie intr-o multitudine de magazine din Romania, insa problema cea mai mare vor fi stocurile pe care Apple ni le va pune la dispozitie.

  In anii trecuti Apple aloca intre cateva sute si cateva mii de terminale iPhone pentru lansari, iar anul acesta lucrurile nu vor fi diferite deoarece exista cerere enorma si putine terminale existente. Sunt sigur ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi extrem de greu de gasit in magazine incepand cu data de 31 octombrie, asa ca daca veti dori sa cumparati vreunul dintre terminale, ar fi bine sa o faceti atunci cand prindeti ocazia, deci cu o precomanda.

  Aceasta pagina va fi actualizata cu informatii noi pe masura ce ele vor fi disponibile, si nu uita sa vezi aici lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus. In aceeasi masura va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Castigă un BMW de HALLOWEEN!

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

 

 

 


Developer: Adrian Gabor
Categoria: News

 

Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb