Samsung GALAXY S11. Schimbarea la care NIMENI nu s-a Asteptat

Samsung GALAXY S11. Schimbarea mare la care niciunul dintre clienti nu s-a asteptat pana in prezent, ar putea fi implementata in noul model de telefon.

Samsung GALAXY S11. Schimbarea la care NIMENI nu s-a Asteptat

Samsung GALAXY S11. Noul model de telefon al companiei coreene urmeaza sa aiba o schimbare la care nimeni nu s-a asteptat pana in momentul de fata, dar care pare destul de sigura pentru viitoarea serie de produse. Mai exact, e foarte posibil ca Samsung GALAXY S11 sa aiba butoane de volum virtuale daca Samsung va implementa un ecran “cascada” pentru noua serie de telefoane, iar asta pentru ca Huawei MATE 30 PRO va face asta.

Samsung GALAXY S11. Ecranele “cascada” ajung acum in mai toate modelele de telefoane mobile din intreaga lume, iar asta le ofera utilizatorilor o experienta diferita de a-si folosi telefoanele mobile. Nu toti sunt chiar atat de multumiti de ceea ce aduc aceste ecrane “cascada”, insa trecand peste asta, se pare ca daca Samsung GALAXY S11 va avea un ecran de acest gen, butoanele fizice de volum vor disparea din carcasa dispozitivului.

Samsung GALAXY S11. Schimbarea la care NIMENI nu s-a Asteptat

Samsung GALAXY S11. Schimbarea este una foarte mare, daca va fi facuta, insa din moment ce alti producatori chinezi de telefoane au facut-o, de ce nu ar face-o si Samsung, chiar daca nu toti clientii o vor aprecia. Cei de la Samsung au eliminat din telefoanele lor portul audio de 3.5mm, iar acest lucru a suparat destul de multa lume, dar clientii vor trece peste asta, asa cum vor trece si peste lipsa butoanelor de volum din Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. Separat de posibila eliminare a butoanelor fizice de volum ale telefonului, se pare ca acesta va veni deasemenea cu un nou procesor, cu memorie RAM mai rapida si mai eficienta. Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea si o baterie de capacitate mai mare, un sistem de incarcare rapida mult mai rapid, un sistem de incarcare wireless mai rapid, si multe alte imbunatatiri interesante.

Samsung GALAXY S11. Prezentarea noului model de telefon urmeaza sa aiba loc undeva in cursul lunii februarie, in timp ce lansarea va avea loc undeva prin martie.