Tot ce aduce nou iOS 10

Ce aduce nou iOS 10 ? Toate noutatile legate de iOS 10 pentru iPhone, iPad si iPod Touch prezentate intr-un singur articol detaliat.

Ce aduce nou iOS 10 veti gasi in acest articol, toate postarile legate de noutatile iOS 10 fiind adunate aici pentru a va ajuta sa intelegeti mai usor tot ceea ce ne ofera compania Apple in viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Dupa cum veti vedea si in cele de mai jos, tot ce aduce nou iOS 10 este insumat intr-un numar destul de mare de articole, iar asta pentru ca exista multe schimbari mici despre care compania Apple nu a vorbit in conferinta de deschidere a WWDC 2016, dupa cum era de asteptat.

Ca sa fiu sincer, ce aduce nou iOS 10 este comparabil cu ceea ce a oferit compania Apple in iOS 9 in momentul lansarii acelei versiuni a sistemului de operare, iar acest lucru este imbucurator deoarece avem parte de schimbari multe care imbunatatesc experienta de utilizare.

Explorand articolele care va explica in detaliu ce aduce nou iOS 10, veti descoperi si unele trucuri care va vor ajuta sa va folositi mai bine de iDevice-urile voastre pe parcursul folosirii noii versiuni a sistemului de operare, unele functii fiind necunoscute pentru multi utilizatori.

ce aduce nou iOS 10

Fara a lungi prea mult lucrurile iata ce aduce nou iOS 10 :

Daca aveti intrebari in legatura cu ceea ce aduce nou iOS 10, le astept in comentarii.